AppData/local/Temp hatası

Hekan41

Hectopat
Daha fazla  
Ben oyun yüklediğimde veya indirdiğimde şu hatayı alıyorum acaba neden olabilir ?

OYUN HATASI:Error 1309.Error reading from file:C/Users/HPPC -1 AppData/local/Temp/7zOA997.tmp/

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyeden Windows + R yapıp gelen satıra temp yazın ve klasör içeriğini tamamen silin. Bunu yine tekrarlayın ama bu sefer temp yerine %temp% yazın. Ardından kurulumu tekrar çalıştırın. Buna rağmen hata alırsanız muhtemelen kurulum dosyası eksik inmiştir veya hatalıdır.

Klavyeden Windows + R yapıp gelen satıra temp yazın ve klasör içeriğini tamamen silin. Bunu yine tekrarlayın ama bu sefer temp yerine %temp% yazın. Ardından kurulumu tekrar çalıştırın. Buna rağmen hata alırsanız muhtemelen kurulum dosyası eksik inmiştir veya hatalıdır.

Ben temp ve %temp% klasörünü sildim bilgisayar bu sefer istediğim uygulamaları açmaz oldu ne yapabilirim ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı