Apple AirPods 4 alınır mı?

FurkanPolat1

Centipat
Daha fazla  
AirPods 4 almayı düşünüyorum(ancsiz). Telefonum iPhone. Öncelikle kronik sorunu var diyorlar doğru mu? Cızırtı, rüzgar sesi uğuldama gibi sesler geliyormuş. Tam alacakken kafam karıştı.

Alımaz. Pro'ya da ANC'li versiyonlarını tercih et edeceksen.
Ancli versiyonda çok şikayet var çalışmıyor cızırtı yapıyor kulaklık vs. Diye. Bunları yaşayan 1 2 kişide değil baya bi insan mağdur acaba çakma mı aldılar bilmiyorum. Benimde kafam karıştı alsam mı almasam mı diye

ANC'li versiyonda çok şikayet var çalışmıyor cızırtı yapıyor kulaklık vs. diye. Bunları yaşayan 1 2 kişide değil bayağı bir insan mağdur acaba çakma mı aldılar bilmiyorum. Benim de kafam karıştı alsam mı almasam mı diye

Bende düz vardı ve kaybettim. Hiçbir şekilde ulaşamıyorsunuz eğer evde kaybettiyseniz ses çalamıyorsunuz arayıp durursunuz başka yerde kaybolduysa ve o kişi apt. yaşıyorsa bulmanız imkansız sadece konum gösteriyor. Diğerlerinde yaklaştıkça mesafenizi de yönü de gösteriyor.

Güncel pro 2 kullanan biri olarak anc’ye hiçbir zaman ihtiyaç duymuyorum. Açıkken başım ağrıyor hatta niyeyse. Soruna gelirsek bence alınmaz. Bütçenle kulaklık öneri konusu aç daha güzel öneriler gelir.

Güncel Pro 2 kullanan biri olarak ANC'ye hiçbir zaman ihtiyaç duymuyorum. Açıkken başım ağrıyor hatta niyeyse. Soruna gelirsek bence alınmaz. Bütçenle kulaklık öneri konusu aç daha güzel öneriler gelir.

Genel olarak incelemelere baktığımda mikrofon performansı vs. genel olarak aynı fiyat bandında hemen hemen aynı oluyor. iPhone kullandığım için AirPods daha iyi bir seçenek diye düşünüyorum. Cızırtı vs yaşadınız mı hiç ya da memnun olmadığınız bir şeyi var mı Pro 2'nin?

Genel olarak incelemelere baktığımda mikrofon performansı vs. genel olarak aynı fiyat bandında hemen hemen aynı oluyor. iPhone kullandığım için AirPods daha iyi bir seçenek diye düşünüyorum. Cızırtı vs yaşadınız mı hiç ya da memnun olmadığınız bir şeyi var mı Pro 2'nin?
Memnun olmadığım gürültü engelleme açıkken baş ağrısı hissediyorum. Kullanmıyorum o sebeple. Onun dışında seste ve mikrofonda sıkıntı yaşamadım. Apple ekosistemi mantığıyla düşünüyorsun haklısın. Mesela Mac’in varsa kulaklık ve mac arasında hangisinden işlem yapıyorsan seri seri geçiyor kulaklık o var. Arama gelince kafanı sallama özellikleri falan kullanışlı. Bunlar da memnun olduğum yönleri. Şu an olsa alır mıydın diye sorarsan hayır almazdım. 3 bin TL civarına kendi uygulaması da olan çok güzel kulaklıklar var. Onlardan birini alır geçerdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı