Apple düşmanları diss atmış sanki Samsung onlara bedava cihaz veriyorHocam 13'ü aklımda bulunduracağım, asıl sorum siz olsaydınız Samsung ekosisteminden Apple ekosistemine geçer miydiniz?
Apple düşmanları diss atmış sanki Samsung onlara bedava cihaz veriyorHocam 13'ü aklımda bulunduracağım, asıl sorum siz olsaydınız Samsung ekosisteminden Apple ekosistemine geçer miydiniz?
Apple düşmanları diss atmış sanki Samsung onlara bedava cihaz veriyorgeçilir ama gerek varsa tabii.
Hocam peki işletim sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz? iOS ile One UI arasındaki ergonomi farkı beni kararsız bırakıyor.
60 hzli telefon mu alsin?Apple düşmanları diss atmış sanki Samsung onlara bedava cihaz veriyorgeçilir ama gerek varsa tabi.
Geçmezdim. Gereksiz abartılıyor Apple ekosistemi. Özgürlük de sunmuyor.Hocam 13'ü aklımda bulunduracağım, asıl sorum siz olsaydınız Samsung ekosisteminden Apple ekosistemine geçer miydiniz?
Neden muadillerinden daha kötü olan bir telefon önerelim?Apple düşmanları diss atmış sanki Samsung onlara bedava cihaz veriyorgeçilir ama gerek varsa tabi.
Geçmezdim. Gereksiz abartılıyor Apple ekosistemi. Özgürlük de sunmuyor.
Neden muadillerinden daha kötü olan bir telefon önerelim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.