OpenCore Apple Credential Manager hatası

Makaleler
2
Yer
Elbistan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110
Meslek
Öğrenci
Yine bir Hackintosh hatasıyla karşınızdayım. Her denememde bu kısımda takılıyor ama bazen Apple cre ya da Apple credential manage gibi şekilde de takıldığı oluyor.
Fotoğraf şu an paylaşamam. EFI dosyam aşağıda.
@Yiğit Gençer
@405668
Sanırım benim Hackintosh işi olmayacak.

Son düzenleme:
Yine bir Hackintosh hatasıyla karşınızdayım. Her denememde bu kısımda takılıyor ama bazen Apple cre ya da Apple credential manage gibi şekilde de takıldığı oluyor.
Fotoğraf şu an paylaşamam. EFI dosyam aşağıda.
@Yiğit Gençer
@405668
Sanırım benim Hackintosh işi olmayacak.
  1. Sistemin nedir?
  2. Hata görseli paylaşır mısın?

1. Sistemin nedir?
  2. Hata görseli paylaşır mısın?

Hocam sistemim.
  • i7 9750H.
  • GTX 1050 3 GB.
  • 16 GB RAM.
  • 1TB HDD.
  • 240 GB SSD.
  • Intel Wi-Fi kartı Wireless AC 9560 160 MHz.
Görsel paylaşamıyorum maalesef.

Hocam sistemim.
  • i7 9750H.
  • GTX 1050 3 GB.
  • 16 GB RAM.
  • 1TB HDD.
  • 240 GB SSD.
  • Intel Wi-Fi kartı Wireless AC 9560 160 MHz.
Görsel paylaşamıyorum maalesef.
Hocam bu ekran kartını genelde High Sierrada çalıştıran gördüm. Big Sur bu ekran kartına pek memnun kalmıyor. Bir de yanlış bilmiyorsam Intel WI-FI kartları sadece HeliPort ile kullanılabiliyordu. Önerim bu ekran kartı ile High Sierra denemeniz çünkü genelde bu ekran kartı High Sierra ile daha da mutlu oluyor. Eğer sistem kurulursa çözünürlük çok düşük olacaktır büyük ihtimalle. Onu düzeltmek için NVIDIA‘nın High Sierra için olan Web Driver’ını kullanabilirsiniz büyük ihtimalle. Buradaki arkadaş kurmuş buna uyarak kurabilirsiniz büyük ihtimalle Başarılı Kurulum: OpenCore High Sierra | Ryzen 3600 & GTX1050.

Hocam bu ekran kartını genelde high sierrada çalıştıran gördüm. Big Sur bu ekran kartına pek memnun kalmıyor. Bir de yanlış bilmiyorsam Intel Wi-Fi kartları sadece heliport ile kullanılabiliyordu. Önerim bu ekran kartı ile High Sierra denemeniz çünkü genelde bu ekran kartı High Sierra ile daha da mutlu oluyor. Eğer sistem kurulursa çözünürlük çok düşük olacaktır büyük ihtimalle. Onu düzeltmek için nvıdıa‘nın High Sierra için olan web Driver'ını kullanabilirsiniz büyük ihtimalle. Buradaki arkadaş kurmuş buna uyarak kurabilirsiniz büyük ihtimalle Başarılı Kurulum: OpenCore High Sierra | Ryzen 3600 & GTX1050.

Hocam ben zaten UHD 630 çalıştırıcağım. Bir de yanlış bilmiyorsam optimus sebebiyle laptoplarda harici ekran kartı çalışmıyor.

Hocam ben zaten UHD 630 çalıştırıcağım. Bir de yanlış bilmiyorsam optimus sebebiyle laptoplarda harici ekran kartı çalışmıyor.
Hocam Kernel Panic gibi bir hata vermiyor değil mi ? Çünkü Kernel Panic verdiğinde arada gözükmüyor. "debug=0x100 keepsysms-1" Kodlarını boot argümanlarına eklemeyi dener misiniz ? Gene Kernel Panic vermiyor ise USB'den dolayı kaynaklanabiliyor bir yazıda kalma. Bende böyle bir olay yaşıyordum arada. USB 3.0 Flaş Belleği USB 3.0 portunda USB 2.0 USB'yi USB 2.0 USB Portunda kullandığınıza emin olun. Eğer o da işe yaramazsa bir de USB değiştirip yeniden denemenizi öneririm.

Hocam kernel panic gibi bir hata vermiyor değil mi? Çünkü kernel panic verdiğinde arada gözükmüyor. "Debug = 0x100 keepsysms-1" kodlarını boot argümanlarına eklemeyi dener misiniz? Gene kernel panic vermiyor ise USB'den dolayı kaynaklanabiliyor bir yazıda kalma. Bende böyle bir olay yaşıyordum arada. USB 3.0 flash belleği USB 3.0 portunda USB 2.0 USB'yi USB 2.0 USB portunda kullandığınıza emin olun. Eğer o da işe yaramazsa bir de USB değiştirip yeniden denemenizi öneririm.

Bocam daha önce PCI Configuration end hatası alıyordum. Boot argümanlarına alcid = 1 yazdım. Bir kere kernel panic verdi. Ondan sonra bu hatayı aldım. Bilgisayarımda 2.0 portu yok. 2.0 flashı 3.0 porta taktım.

Bocam daha önce PCI Configuration end hatası alıyordum. Boot argümanlarına alcid = 1 yazdım. Bir kere kernel panic verdi. Ondan sonra bu hatayı aldım. Bilgisayarımda 2.0 portu yok. 2.0 flashı 3.0 porta taktım.
Hocam eğer öyle ise büyük ihtimalle 3.0 USB olmadığı için o sorun oluşuyor. Sanırım yapabileceğiniz pek bir şey yok gibi 3.0 USB almak dışında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı