Apple eğitim indirimi mağazada geçerli mi?

alisaidcelikk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. MacBook Air M1 alacağım ve internette eğitim indirimi var üstüne AirPods 2. nesil var bu kampanya mağazalarda da geçerli mi?

Apple School Manager hesabı açtıktan sonra, 20 adet veya daha fazla uygulama satın almanız koşuluyla çoğu uygulamada geçerli yüzde 50 indirimden yararlanabilirsiniz.

- Apple

Arkadaşlar merhaba. MacBook Air M1 alacağım ve internette eğitim indirimi var üstüne AirPods 2. nesil var bu kampanya mağazalarda da geçerli mi?
Pozitif teknoloji’ ye de bakın. Orada da Eğitim indirimi vardı ve Apple dan daha ucuza satılıyordu.

Bunu Apple müşteri hizmetlerini arayarak da öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.

Bunu buraya yazarsa bundan sonrakiler de faydalanır diye düşünüyorum.
Ve ayrıca senin bunu duşunemediğini düşünüyorum.

Mağzada geçerli diye biliyorum. Pozitif teknolojiyi öneririm 2 tane Mac bir tane iPad aldım bir sıkıntı yaşamadım ilk macimde biraz sıkıntı oldu ama ben ikna olana kadar beş sefer sıfır ürünle değiştirdiler kesinlikle pişman olmazsınız pozitf teknolojiden.

Bunu buraya yazarsa bundan sonrakiler de faydalanır diye düşünüyorum.
Ve ayrıca senin bunu duşunemediğini düşünüyorum.

Mağzada geçerli diye biliyorum. Pozitif teknolojiyi öneririm 2 tane Mac bir tane iPad aldım bir sıkıntı yaşamadım ilk macimde biraz sıkıntı oldu ama ben ikna olana kadar beş sefer sıfır ürünle değiştirdiler kesinlikle pişman olmazsınız pozitf teknolojiden.
Teşekkür ederim Pozitif Teknoloji'den 16GB RAM 256gm ssd modelini alacağım. Tekrar teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı