Apple ekosistemi yapanlar var mı?

Makaleler
49
Benim kuzenim Fransa'da yaşıyor. Yalan mı söylüyor bilmiyorum ama hepsini aldım diyor. Zaten alınması gerekenler belli. Siz yapıyor musunuz? Kuzenim de olanlar:
  • MacBook(M4 çipli)
  • iPhone
  • iPad
  • Apple Watch
  • AirPods
  • iCloud
  • AirTag
Yalan olmasın. Kendisi bunları kullandığını belirtti. Az mı çok mu veya doğru mu kesin bilgi yok. Kullanıyor da olabilir.

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fransa gibi bir ülkede ekosistem olarak Apple kullanması normal geldi biz bakınca zor gibi ama oralarda pekte zor bir şey değil :D

Bende hiçbir Apple ürünü bulunmuyor ve bulunmayacak gibi de sırf parayla alakalı değil bu durum tamamen para israfı bir marka olarak görmemden kaynaklı.

Kuzeninizin ekosistemde Apple TV ve HomePod eksik gibi geldi ancak şu anki haliyle bile oldukça yeterli bir ekosistem.

Ben de kullanıyorum sayılır, telefonum çalınca iPad'den falan yanıtlıyorum 🤓 Türkiye şartlarında kuzeniniz gibi bir ekosisteme sahip olmak kolay değil.

Bende hiçbir Apple ürünü bulunmuyor ve bulunmayacak gibi de sırf parayla alakalı değil bu durum tamamen para israfı bir marka olarak görmemden kaynaklı.
3 trilyon dolar piyasa değeri var. Anlamış değilim. Kaliteli diyorlar. Olabilir ama o kadar da pahalı olmaz ya. S25 Ultra alırım daha iyi. İkisini karşılaştırmak gerek ama.
Kuzeninizin ekosistemde Apple TV ve HomePod eksik gibi geldi ancak şu anki haliyle bile oldukça yeterli bir ekosistem.

Ben de kullanıyorum sayılır, telefonum çalınca iPad'den falan yanıtlıyorum 🤓 Türkiye şartlarında kuzeniniz gibi bir ekosisteme sahip olmak kolay değil.
Google ekosistemi kullanıyorum ben. Mecburi olarak Windows kulllandığım için Microsoft ekosistemi de kullanıyorum. Yani Google ve Microsoft ikilisi güzel oluyor.

Bu arada Microsoft ve Google crackli programlara izin veriyor, ancak yine de teknoloji devleri. Burayı çözemedim ben.

Kuzeninizin ekosistemde Apple TV ve homepod eksik gibi geldi ancak şu anki haliyle bile oldukça yeterli bir ekosistem.

Ben de kullanıyorum sayılır, telefonum çalınca IPad'den falan yanıtlıyorum 🤓 Türkiye şartlarında kuzeniniz gibi bir ekosisteme sahip olmak kolay değil.

Görünce aklıma geldi ben de üniversite için iPad almayı düşünüyorum ama teknolojik aletleri çok önemsemem, Apple başka ürün almam büyük ihtimalle. Apple ürünüm yok başka iPad kendi başına değer mi yoksa illaki bu ekosistemin içinde mi kullanışlı oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görünce aklıma geldi ben de üniversite için iPad almayı düşünüyorum ama teknolojik aletleri çok önemsemem, Apple başka ürün almam büyük ihtimalle. Apple ürünüm yok başka iPad kendi başına değer mi yoksa illaki bu ekosistemin içinde mi kullanışlı oluyor?
Başka Apple ürününüz yoksa çok bir esprisi kalmıyor diyebilirim. Kendi telefon markanızla aynı marka bir tablet alsanız bile ufak tüfek ekosistem avantajlarıyla yine kullanırsınız diye düşünüyorum.

Kesinlikle iPad alın, en azından Android'de olmayan uygulamarı kullanırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı