Apple fanboyluğu

İlk telefonum, hala kullandığım düz iPhone 6 32 GB. 2014 civarı çıkmış telefonum hala taş gibi ve çok akıcı çalışıyor, üstelik dayım verdi yani 2. el. Tekrar alacağım zaman yine iPhone alacağım. Arayüzüne, tasarımına ve sadeliğine bayılıyorum ayrıca kamera kalitesi ve optimizasyonu mükemmel. Eğer alamazsam iyi bir Xiaomi alırım.

Windows 7'nin desteği kesildi ama hala kullananlar var. Belki arkadaşta o telefonu beğenmiştir değil mi?

Windows 7'nin desteği kesilmiş olsa da çeşitli programlar sayesinde günümüz programları ve oyunları kullanılabiliyor çünkü bilgisayarda yapabileceğin şey sayısı sınırsız gibi bir şey fakat telefonlarda Root atmadığın ya da Jailbreak yapmadığın sürece sadece işletim sisteminin sınırlarına kadar bir şeyler yapabilirsin. Telefonlar ve bilgisayarlar farklı şeyler.

Windows 7'nin desteği kesilmiş olsa da çeşitli programlar sayesinde günümüz programları ve oyunları kullanılabiliyor çünkü bilgisayarda yapabileceğin şey sayısı sınırsız gibi bir şey fakat telefonlarda Root atmadığın ya da Jailbreak yapmadığın sürece sadece işletim sisteminin sınırlarına kadar bir şeyler yapabilirsin. Telefonlar ve bilgisayarlar farklı şeyler.
Telefon değil mi bu? Root atmak zorunda mı ? Belki sadece birileriyle konuşmak için alıyordur ve iphone sevdiği için başka telefon almıyordur mesela.

Dostum bütçe 10-15 binden fazlaysa
Bence yine alınmaz. O bütçelerde 11 var. 10-15 bine çok daha iyi Android cihazlar var. 13 falan alanların parası vardır tamam da, şu an 11 alan fanboydan başka bir şey değildir.

Bence yine alınmaz. O bütçelerde 11 var. 10-15 bine çok daha iyi Android cihazlar var. 13 falan alanların parası vardır tamam da, şu an 11 alan fanboydan başka bir şey değildir.
Bilmiyorum linç yiyeceğim sanırım ama iphonelar uzun ömürlülük açısından kat kat daha iyi bence.

Şu an iPhone alınacaksa iPhone 11 altı alınmaz x altı hiç alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı