Apple hesapların kapatılmasından dolayı dava edilebilir mi?

theCa1N

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba iyi sosyaller öncelikle:

Teker teker Apple hesaplarım gidiyor.

Toplam 4 tane hesabım vardı oyun içi bir şeyler almaya çalıştığım için gitti (kilitlendi yani) ve hiçbir şeyler yapamıyorlar. Kaç kere ulaştım desteğe.
Fotoğraflarımın hepsini kaybedince son oldu.

4 hesabım ve veriler gittiği için dava veya benzeri bir şey yaptıramaz mıyım?

en son ki cevap:

Sabırla beklediğin için teşekkürler, Can.

Benim tarafımdan buradaki kontrollere göre, Apple hesabı Apple Medya Hizmetleri Hüküm ve Koşullarına uygun olarak kapattı. Ama endişelenmeyin, bunu sizin için başarıyla yükselttim. Bu durumda, burada yapabileceğimiz en iyi seçenek 24 saat sonra beklemeniz ve ardından hesabı tekrar açıp açamadığımızı kontrol etmek için bizimle tekrar iletişime geçmenizdir. Kulağa hoş geliyor mu?

Hangi madde onu bile söylemiyorlar?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba iyi sosyaller öncelikle:

Teker teker Apple hesaplarım gidiyor.

Toplam 4 tane hesabım vardı oyun içi bir şeyler almaya çalıştığım için gitti (kilitlendi yani) ve hiçbir şeyler yapamıyorlar. Kaç kere ulaştım desteğe.
Fotoğraflarımın hepsini kaybedince son oldu.

4 hesabım ve veriler gittiği için dava veya benzeri bir şey yaptıramaz mıyım?

en son ki cevap:

Sabırla beklediğin için teşekkürler, Can.

Benim tarafımdan buradaki kontrollere göre, Apple hesabı Apple Medya Hizmetleri Hüküm ve Koşullarına uygun olarak kapattı. Ama endişelenmeyin, bunu sizin için başarıyla yükselttim. Bu durumda, burada yapabileceğimiz en iyi seçenek 24 saat sonra beklemeniz ve ardından hesabı tekrar açıp açamadığımızı kontrol etmek için bizimle tekrar iletişime geçmenizdir. Kulağa hoş geliyor mu?

Hangi madde onu bile söylemiyorlar?
Hangi Apple hesapları ne yaparken gittiler tam olarak hikayeyi yazarsan belki bir şey çıkar? Birden fazla Apple hesabı mı açtın? Aile paylaşımında mı oldu v.b? Ya da müneccim parasını önden alalım ona göre yazarız.

Hangi Apple hesapları ne yaparken gittiler tam olarak hikayeyi yazarsan belki bir şey çıkar? Birden fazla Apple hesabı mı açtın? Aile paylaşımında mı oldu vb? Ya da müneccim parasını önden alalım ona göre yazarız.

Bakın 1 hesabım vardı, bir oyunda bir şey alacaktım hata verdi, dedimki ulaşıyım ben desteğe, ulaştım 24 saat bekle dediler 1 saat sonra bekledim 24 saat sonra kilitlediler ondanda 20 saat ICloud'da kapandı, aynı olay 4 kere oldu en az.

Bakın 1 hesabım vardı, bir oyunda bir şey alacaktım hata verdi, dedimki ulaşıyım ben desteğe, ulaştım 24 saat bekle dediler 1 saat sonra bekledim 24 saat sonra kilitlediler ondanda 20 saat ICloud'da kapandı, aynı olay 4 kere oldu en az.
O zaman hesapların değil, aynı hesap 4 kere kilitlendi ve akabinde erişme kapandı? Hangi oyunda ne alışverişi yaparken bu oldu, verilen bir hata mesajı veya ekran görüntüsü/videosu mevcut mu herhangi bir iki üç dördüncüsünde? Ve şu an iCloud erişimin ilk defa mı kapandı yoksa bu da mı 4. kere oluyor? Daha önce de olduysa, bekleme sürelerinin uzaması normaldir - sistemde 2 kere kapanmış bir şey 3. kez kapanıyorsa daha fazla mercek altına alınır ve incelenir, sonunda bir problem olmadığı görülse dahi. Senin şu an 24 saat daha beklemen gerekmiyor mu gelen bilgiye göre? Öyleyse beklemelisin öncelikle.

O zaman hesapların değil, aynı hesap 4 kere kilitlendi ve akabinde erişme kapandı? Hangi oyunda ne alışverişi yaparken bu oldu, verilen bir hata mesajı veya ekran görüntüsü/videosu mevcut mu herhangi bir iki üç dördüncüsünde? Ve şu an iCloud erişimin ilk defa mı kapandı yoksa bu da mı 4. kere oluyor? Daha önce de olduysa, bekleme sürelerinin uzaması normaldir - sistemde 2 kere kapanmış bir şey 3. kez kapanıyorsa daha fazla mercek altına alınır ve incelenir, sonunda bir problem olmadığı görülse dahi. Senin şu an 24 saat daha beklemen gerekmiyor mu gelen bilgiye göre? Öyleyse beklemelisin öncelikle.

Farklı hesaplarda oldu bunlar 1 hesap vardı kullanıyordum kilitlendi 2.dede 3.dede 4.dede

Farklı hesaplarda oldu bunlar 1 hesap vardı kullanıyordum kilitlendi 2.dede 3.dede 4.dede
Cımbızla alıyoruz bilgileri o yüzden, muhtemelen, son sorum: tüm hesaplarda ortak olan ne vardı veya hesaplar arası transfer mi yapıyordun?

Ortak olan müzik ve kartlar idi sanırsam birde fotoğraflarım. ve sonunda gitti fotoğraflarda, hesaplar arası bişey yapmıyordum
Açıkcası ben sen değilim, tüm ne hesabın kaç telefonun var çözemedim anlattıklarından, çok açık net, biloya anlatır gibi anlatmazsan da çözülmez bu...ki sadece yazdıklarından yarım yamalak birleştirebildiklerime göre: Bir hesap var, birden fazla erişim sağlanıyor hesaba "Aile paylaşımı" dışında, bunun da belli bir sınırı var. Bu sınırlar Apple Medya Hizmetleri Hüküm ve Koşullar dahilinde yazılı, mesela maksimum kaç parça yükleyebilirsin veya DRM'li v.b bir şeyler yapabilirsin, orada bir şeyler karıştı. Apple'da dedi bu hesap sınırı aşıyor veya IMEI/MACID v.b bir konuda eşleşme durumu var, biz bunu şüpheli görüyoruz dedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı