theCa1N
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba iyi sosyaller öncelikle:
Teker teker Apple hesaplarım gidiyor.
Toplam 4 tane hesabım vardı oyun içi bir şeyler almaya çalıştığım için gitti (kilitlendi yani) ve hiçbir şeyler yapamıyorlar. Kaç kere ulaştım desteğe.
Fotoğraflarımın hepsini kaybedince son oldu.
4 hesabım ve veriler gittiği için dava veya benzeri bir şey yaptıramaz mıyım?
en son ki cevap:
Sabırla beklediğin için teşekkürler, Can.
Benim tarafımdan buradaki kontrollere göre, Apple hesabı Apple Medya Hizmetleri Hüküm ve Koşullarına uygun olarak kapattı. Ama endişelenmeyin, bunu sizin için başarıyla yükselttim. Bu durumda, burada yapabileceğimiz en iyi seçenek 24 saat sonra beklemeniz ve ardından hesabı tekrar açıp açamadığımızı kontrol etmek için bizimle tekrar iletişime geçmenizdir. Kulağa hoş geliyor mu?
Hangi madde onu bile söylemiyorlar?
Teker teker Apple hesaplarım gidiyor.
Toplam 4 tane hesabım vardı oyun içi bir şeyler almaya çalıştığım için gitti (kilitlendi yani) ve hiçbir şeyler yapamıyorlar. Kaç kere ulaştım desteğe.
Fotoğraflarımın hepsini kaybedince son oldu.
4 hesabım ve veriler gittiği için dava veya benzeri bir şey yaptıramaz mıyım?
en son ki cevap:
Sabırla beklediğin için teşekkürler, Can.
Benim tarafımdan buradaki kontrollere göre, Apple hesabı Apple Medya Hizmetleri Hüküm ve Koşullarına uygun olarak kapattı. Ama endişelenmeyin, bunu sizin için başarıyla yükselttim. Bu durumda, burada yapabileceğimiz en iyi seçenek 24 saat sonra beklemeniz ve ardından hesabı tekrar açıp açamadığımızı kontrol etmek için bizimle tekrar iletişime geçmenizdir. Kulağa hoş geliyor mu?
Hangi madde onu bile söylemiyorlar?
Son düzenleme: