Apple, iOS 15.1.1 Sürümünü İmzalamayı Durdurdu

Arkadaşlar konusu yerindeyken sorayım: Bu imzalar kapalı evet ama hiç ara ara açıldığı oluyor mu? Yani ben isterim iOS 8-9'a dönmek, kullanmak. Çünkü o zamanki IOS'in tadı bir başkaydı.
iPhone 7 kullanıyorum ama onda da iOS 10'a dönsem fena olmaz.
Yani Jailbreak ile falan mümkün müdür?

Şu anlık o sürümlere dönemiyorsun. Ama araştırmalarıma göre o sürümlere geçmek artık hayal olmayacak gibi. Jailbreak sayesinde.

Şu anlık o sürümlere dönemiyorsun. Ama araştırmalarıma göre o sürümlere geçmek artık hayal olmayacak gibi. Jailbreak sayesinde.

Elinde ne tür bilgiler var. Jailbreak'e dahil olacak mı bu dönüş 64 Bit cihazlar için?

Dönüş için söylentiler dolaşıyor ama kesin bir kanıt yok. Mesela iPhone 5S iOS 12'den iOS 10'na düşüyor başarıyla.

İyi de 5S için iOS 10 kapalı. Nasıl oluyor yani? Bu süreç ilk 64 Bit iPhone, 5S olduğu için mi böyle başladı. Bundan sonra 6, 6S...
Diye gidecek midir sizce?

İyi de 5S için iOS 10 kapalı. Nasıl oluyor yani? Bu süreç ilk 64 Bit iPhone, 5S olduğu için mi böyle başladı. Bundan sonra 6, 6S...
Diye gidecek midir sizce?

Evet kapalı ama ota güncellemesi açık. Bu açıktan yararlanarak sürüm düşürülebiliyor. Bende iOS 12'li 5S vardı iOS 10'na düşürdüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı