Apple, iOS 15.1.1 Sürümünü İmzalamayı Durdurdu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
iOS 15.1.1 imza

Apple tarafından iOS 15.2 güncellemesinin geçtiğimiz hafta kullanıcılara sunulmasının ardından, şirket iPhone 13 için iOS 15.1.1 ve önceki iPhone modelleri için iOS 15.1 sürümlerini imzalamayı bıraktı. Bu da artık kullanıcıların cihazlarını iOS 15.’ye güncelleyenlerin geri dönüş yapamayacağı anlamına gelmekte. Şirket Kasım ayında bu yılki iPhone’ları etkileyen belirli bir hatayı düzeltmek için iOS 15.1.1 güncellemesini yayınladığından, […]

Devamı: Apple, iOS 15.1.1 Sürümünü İmzalamayı Durdurdu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

15.1 ve 15.1.1 kullanan geri dönemiyormuş habere göre. Zaten 6s, 7 falan kullanıp ta 15'te güncelleyenler bazı şeyleri, göze almıştır.(kasma, sarj vs.)
İos kullananların bazıları geri mi dönüyor ki güncellemelere ?
Ya ben ilk defa İphone 12 aldım ve ilk defa Apple kullanmaya başladım. 15.2 güncelleme uyarısı gelmişti tele bende güncellemiştim. Yeniyim yani ve hiç bir şey bilmiyorum ios ile ilgili.
Yani insanlar neden eski sürüme dönüyorlar onu anlamadım.

Ya ben ilk defa İphone 12 aldım ve ilk defa Apple kullanmaya başladım. 15.2 güncelleme uyarısı gelmişti tele bende güncellemiştim. Yeniyim yani ve hiç bir şey bilmiyorum ios ile ilgili.
Yani insanlar neden eski sürüme dönüyorlar onu anlamadım.
Çok sorun yaşayanlar dönmeyi tercih edebiliyor ama bence bu kullanıcılar daha çok eski model kullananlardır. Mesela 4s 9'a kadar güncelleme almıştı ama zevkine İos 6.1.3 sürümüne dönenler olmuştu. O zamanki arayüz benim İos'daki en sevdiğim arayüzdür. Sadece Wifi'yi açmak için ayarlara girme gibi olumsuzlukları vardı.

Çok sorun yaşayanlar dönmeyi tercih edebiliyor ama bence bu kullanıcılar daha çok eski model kullananlardır. Mesela 4s 9'a kadar güncelleme almıştı ama zevkine İos 6.1.3 sürümüne dönenler olmuştu. O zamanki arayüz benim İos'daki en sevdiğim arayüzdür. Sadece Wifi'yi açmak için ayarlara girme gibi olumsuzlukları vardı.
Şu an da wifi'yi panelden açıyorsun ama kapatmak için yine ayarlara girmek gerekiyor. İlk defa İphone geçince asla anlamadığım bir mesele oldu bu da.

Arkadaşlar konusu yerindeyken sorayım: Bu imzalar kapalı evet ama hiç ara ara açıldığı oluyor mu? Yani ben isterim iOS 8-9'a dönmek, kullanmak. Çünkü o zamanki IOS'in tadı bir başkaydı.
iPhone 7 kullanıyorum ama onda da iOS 10'a dönsem fena olmaz.
Yani Jailbreak ile falan mümkün müdür?

@KİNGSEMİH Bir kere açıldı diye biliyorum. Jailbreak forumlarında denk gelmiştim. O da ancak 12'den 10'a dönmek kadar bir durumdu. Tabii verdiğim bilgiler seneler öncesine ait, yanlış biliyor olabilirim.

İmzası kapalı olanlara dönemez. Zaten Apple'da yeni sürüm çıkardıktan bir süre sonra eski sürümün imzasını kapatıyor. Yani hiç bir yolu yok. Jailbreak ile bazen olabilir açık bulununca.

Arkadaşlar konusu yerindeyken sorayım: Bu imzalar kapalı evet ama hiç ara ara açıldığı oluyor mu? Yani ben isterim iOS 8-9'a dönmek, kullanmak. Çünkü o zamanki IOS'in tadı bir başkaydı.
iPhone 7 kullanıyorum ama onda da iOS 10'a dönsem fena olmaz.
Yani Jailbreak ile falan mümkün müdür?

Açıldığı olmuyor. Hata, sorun gibi durumlar da olur ancak. Denk geldiğimi de hatırlamıyorum. Sadece 4S için son sürüm ve 6.1.3 sürümü açık. Neden böyle bir şey var anlamış değilim hala.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı