Apple iPhone 13 Pro Max vs 13 Pro farkları

Merhaba, bir süre önce 13 Pro Max vs 13 Pro adlı bir konu açmıştım, ikisini de deneyimleme şansım oldu. Size bugün aralarında fark ettiğim farkları anlatacağım.

Boyut: iPhone 13 Pro Max ile 13 Pro arasında 0.6 inç boyut farkı var. Bu da gözle görülebilir derece de fark ediliyor. Eğer küçük telefondan Pro Max modeline geçerseniz elinize alışması uzun zaman alabilir.

Batarya: 13 Pro Max'in bataryası 2 günü çıkartabiliyor, 13 Pro ise 1-1.5 gün arası dayanıyor. Eğer fazla telefon kullanmıyor iseniz 13 Pro gayet yeterli olacaktır.

Ağırlık: 13 Pro Max ağırlık konusunda epey bir ağır. Kılıf takıldığında 300 grama kadar çıkıyor. Tek elle kullanıldığında bir süre sonra elinize yorulma yapıyor. 13 Pro ideal bir ağırlıkta fakat onu da uzun süre tek el kullanınca aynı ağrıyı onda da hissediyorsunuz.

Ergonomi: 13 Pro Max ergonomi konusunda pek başarılı değil, 13 Pro ise bu konuda çok başarılı. (tek elle telefon tutma, yazı yazma vs.)

Kamera: 13 Pro Max ve 13 Pro'nun kamerası bildiğim kadarı ile aynı özellikler sahip fakat 13 Pro Max'in kamerası bana daha akıcı ve canlı geldi.

Sonuç: Eğer batarya, büyük ekran gibi özelliklere önemsiyorsanız 13 Pro Max modelini tercih edin. Fakat 13 Pro bana göre 13 serisinin en ergonomik telefonudur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı