Apple iPhone 14 alınır mı?

Merhaba herkese, şu an elimde iPhone 12 modeli bulunuyor. Telefonla ilgili bir problemim yok fakat insanoğlu işte doyumsuz. Pro modellerine aklım kaydı. 13 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Sizce düz 14 almak mı mantıklı olur yoksa 13 Pro mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
14 serisinde, 11 ile 13 arasındakinden daha büyük farklar olacak diye düşünüyorum. Çünkü bir çok şeyi yeni nesile taşıyorlar sanırım. Tam bilgim olmamakla birlikte bence 14 beklenir. Zaten paranız varmış, 14 çıktığında hoşunuza gitmezse 13 pro çekersiniz gene hali hazırda telefonunuz sağlıklıymış ayrıca.

Malumunuz telefonlar dün tanıtıldı. Ben tercihimi 13 Pro'dan yana kullanırdım.
Zamlardan sonra kafam karıştı. Düz 14 alsam o paraya değmez pro modellerde çentik değişikliği varken, daha mantıklı pro max almak fakat zar zor biriktirdiğim 40 bin tl civarı parayı da alıp bir telefona vermek çok zoruma gidiyor. Keşke hiç beklemeden 13 pro alsaymışım. Aşırı kararsız bir durumdayım.

Pro ve Pro Max modellerini almayacaksanız 13 serisi almak en mantıklısı şu an.

Kesinlikle sizlere katılıyorum. Apple'nin bugüne kadar çıkardığı en gereksiz modeller İphone 14 serileri olabilir. Uydu özelliği desek zaten bizim ülkemizde çalışmıyor. 13 serisinden devam etmek şu anda en mantıklısı. Çarşı piyasasına bakarsanız da 13 satışları çoğalacağı için fiyatının değer kaybetmesi de mümkün olmayacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı