Apple, iPhone 7 desteğini kesti

Çok sinirliyim. Apple tam güzel güncelleme getirecekken, iPhone 7'nin fişini çekiyor.

Abicim, daha 6S'i yeni kesiyorsunuz. Yahu hadi tamam 6S'e sözüm yok da 7 niye? Gayet performanslı bir telefon. 😡

Soğuk su içmekten başka yapacak bir şeyiniz yok maalesef.

Çok sinirliyim. Apple tam güzel güncelleme getirecekken, iPhone 7'nin fişini çekiyor.

Abicim, daha 6S'i yeni kesiyorsunuz. Yahu hadi tamam 6S'e sözüm yok da 7 niye? Gayet performanslı bir telefon. 😡

Sebebini anlatayım normalde zaten 6S bir sene önce kesilmesi 7'ninde bu sene kesilmesi gerekiyordu 6S bir sene uzadı fakat 7ye yapmadılar 7 normal yılında kesildi.

Maalesef ortadoğu ülkesinde yaşamanın zorlukları bunlar, iphone 7'yi avrupada çocuklar kullanıyor burada ben de dahil bir çok insanın bütçesini aşan bir fiyata sahip, zaten yeni iphone modellerinin fiyatını zihnim kabul edemiyor halen daha 30 bin TL falan benim için bir telefon parası olamaz.

Bence gayet yerinde bir karar. Ben 8 Plus kullanıyorum ve 16’ya geçmek konusunda tereddütteyim. 7’ye 16 desteği verip telefon düzgün çalışmıyor diye şikayetler almaktan iyidir bence direkt güncelleme vermemek. Tabi insan elindeki cihazın bir öneminin kalmadığını düşünüyor haklı olarak. O konuda haklılar.

Maalesef özgür olmayan bir telefon kullandığınız için bunlar, Android gibi özgür işletim sistemlerinde telefonunuzun desteği kesilse bile ROM yükleyerek daha güncel sürümlere geçebilirsiniz. Örnek olarak şu anda 2013'te çıkmış olan Samsung Galaxy Note 3 için Android 12 ROM'u mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı