Apple iPhone ürünlerine tekrar zam gelir mi?

ANKARALI BELA

Kilopat
Katılım
4 Haziran 2014
Mesajlar
722
Çözümler
7
Yer
Köy
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Çoban
Bilgisayarımı satıp (Tulpar T7 V25.1) iPhone 13 almayı düşünüyorum. Şu anki hesaba göre kafa kafaya denk geliyor. Zam, indirim, kampanya vs. olur mu? Birde 18 Mart'ta yeşil rengi satışa sunulacak onu bekleyeceğim.
 
Zamların gelip gelmemesi biraz dolara bağlı. Bırakın bir ayı bir günü dahi tahmin etmek zor artık. 😔
 
Dolar artmaya devam eder ise evet. Ayrıca Monster Tulpar'ı satıp iPhone 13 alma fikri bana hiç mantıklı gelmedi.
@ANKARALI BELA bence bilgisayarı satmayın. Eğer fotoğraf çekme amacınız yoksa daha uygun fiyatlı bir telefon alabilirsiniz.
Bilgisayarı okul için aldım ama oyundan başka hiçbir iş için kullanmıyorum. Böyle bir takası biraz da kendimi terbiye etmek için yapıyorum. Bu benim kişisel gelişimim, ders başarımı ve vaktimi heba ediyor. Ki iPhone'dan başka telefon kullanmakta istemiyorum. Almışken de son model olsun istiyorum çünkü şu anki telefonum olan iPhone 6'yı da ilk çıktığında almıştım ve suya düşmüş olmasa halen kullanıyordum. Her sene model yenileyen birisi değilim. Telefon bir daha açılmayacak duruma gelene kadar kullanıyorum. Bilgisayar da ihtiyaç ama çok kontrolsüzüm bu konuda. Ailemi, hem iPhone 13 alacak hem bilgisayarı satmayacak duruma da sokmak istemiyorum. Ek olarak. Cihazın işleyişinden ve performansından pek memnun değilim. Üstelik aldıktan bir ay sonra cihaz değiştirilmişti. Biraz markaya olan itimadım ve güvenim de azaldı. Garantisi bittikten sonra adamın yüzüne bakmayacaklar ve herhangi bir hasarda çıkacak masraflar için para ödeyemeyeceğim.
 
Bilgisayarı okul için aldım ama oyundan başka hiçbir iş için kullanmıyorum. Böyle bir takası biraz da kendimi terbiye etmek için yapıyorum. Bu benim kişisel gelişimim, ders başarımı ve vaktimi heba ediyor. Ki IPhone'dan başka telefon kullanmakta istemiyorum. Almışken de son model olsun istiyorum çünkü şu anki telefonum olan iPhone 6'yı da ilk çıktığında almıştım ve suya düşmüş olmasa halen kullanıyordum. Her sene model yenileyen birisi değilim. Telefon bir daha açılmayacak duruma gelene kadar kullanıyorum. Bilgisayar da ihtiyaç ama çok kontrolsüzüm bu konuda. Ailemi, hem iPhone 13 alacak hem bilgisayarı satmayacak duruma da sokmak istemiyorum.

Bu yüzden üniversite kazanan arkadaşlara üstün model bilgisayar önermiyorum büyük bir hevesle alınan bilgisayarlar daha sonra pişmanlık yaratabiliyor. Dengelemek daha mantıklı telefon+bilgisayar vs. şeklinde. Uzun soluklu kullanım için Apple doğru seçim olur (6 yıldır ipdone 7 kullanıyorum)
 
Bu yüzden üniversite kazanan arkadaşlara üstün model bilgisayar önermiyorum büyük bir hevesle alınan bilgisayarlar daha sonra pişmanlık yaratabiliyor. Dengelemek daha mantıklı telefon+bilgisayar vs. şeklinde. Uzun soluklu kullanım için Apple doğru seçim olur (6 yıldır ipdone 7 kullanıyorum)
Aslında iPhone 13 256GB'ın 15.000 küsür TL olduğu bir dönem vardı o sırada bu bilgisayarı satıp birkaç bin lira daha koyup hem 13 hem PC alacaktım ama çok kararsızdım. Şu an onun cezasını çekiyorum.
 

Geri
Yukarı