Apple Lightning seste bozulma yapıyor mu?

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, 3.5mm uca sahip bir kulaklığı iPhone'a bağlamak istiyorum ancak Lightning dönüştürücü gerekiyor. Fiyatı da biraz tuzlu 139 TL. Dönüştürücüyü alınca seste bozulma, kısılma, kopma gibi sorunlar olur mu diye düşünmeden edemedim sonuçta az para değil. Aranızda bu kabloyu orijinal olarak kullanıp da deneyimlerini aktarabilecek biri varsa çok sevinirim. :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, 3.5mm uca sahip bir kulaklığı IPhone'a bağlamak istiyorum ancak lightning dönüştürücü gerekiyor. Fiyatı da biraz tuzlu 139 TL. Dönüştürücüyü alınca seste bozulma, kısılma, kopma gibi sorunlar olur mu diye düşünmeden edemedim sonuçta az para değil. Aranızda bu kabloyu orijinal olarak kullanıp da deneyimlerini aktarabilecek biri varsa çok sevinirim. :)

60 lira daha ver daha iyi ama bunun orjinalliğinden emin değilim.
Bu arada öyle sorunlar olmuyor.

Hiçbir sorun yaşamıyorsunuz ama o kadar para vermeye değmez. Altı üstü basit bir dönüştürücü ayrıca bunu alınca şarj girişiniz de kapanıyor. İnternette çok daha ucuza hem şarj girişli hem de 3,5mm girişli hub tarzı aparatlar var. Kullanan bir arkadaşım vardı ve gayet memnundu. Ses konusunda bir şey fark etmiyor. Hepsi aynı işi yapıyor sonuçta.

60 lira daha ver daha iyi ama bunun orjinalliğinden emin değilim.
Bu arada öyle sorunlar olmuyor.

Bunu almak pek mantıklı değil gibi. Kulaklık bozulursa tamamen çöp olacak ürün. Dönüştürücü almak daha mantıklı.

Zaten kutudan çıkan kulaklığım bunun orijinaliydi, yine de teşekkür ederim.
Hiçbir sorun yaşamıyorsunuz ama o kadar para vermeye değmez. Altı üstü basit bir dönüştürücü ayrıca bunu alınca şarj girişiniz de kapanıyor. İnternette çok daha ucuza hem şarj girişli hem de 3, 5mm girişli Hub tarzı aparatlar var. Kullanan bir arkadaşım vardı ve gayet memnundu. Ses konusunda bir şey fark etmiyor. Hepsi aynı işi yapıyor sonuçta.

Bazı orijinal olmayan ürünlerde kopma sorunu yaşayanları gördüm, bu yüzden pek emin olamıyorum.

Bazı orijinal olmayan ürünlerde kopma sorunu yaşayanları gördüm, bu yüzden pek emin olamıyorum.

Ben hiç öyle sorun yaşayan duymadım, çevremde de çokça kullanan vardı ama elbette siz bilirsiniz. Şüpheleriniz varsa orijinal ürünü tercih etmek daha iyi olacaktır.

Yıllardır o dönüştürücüyle kendi 3.5 mm çıkışlı kulaklıklarımı kullanıyorum. Hiçbir bozulma yapmaz (orijinal olduğu sürece). Aksine, içerisinde fiyatına göre çok kaliteli bir Cirrus Logic DAC chipi bulunuyor, standart bir çıkışa göre çok daha temiz ve kaliteli ses veriyor. Tekrarlıyorum, mutlaka orijinal alın.

Yıllardır o dönüştürücüyle kendi 3.5 mm çıkışlı kulaklıklarımı kullanıyorum. Hiçbir bozulma yapmaz (orijinal olduğu sürece). Aksine, içerisinde fiyatına göre çok kaliteli bir Cirrus Logic DAC chipi bulunuyor, standart bir çıkışa göre çok daha temiz ve kaliteli ses veriyor. Tekrarlıyorum, mutlaka orijinal alın.

Sağ olun hocam, çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı