Apple logosunda takılma

Yok hocam. Bu arada win 7'yi tekrar kurdum hocam. Recep hocanın anlattığı gibi aida64ten dsdt dosyası yapcam. Sizde yardım ederseniz çok sevinirim. :)

- - - Güncellendi - - -

Dsdt dosyasını yaptıktan sonra yeniden kurucam zaten hocam. :)
 
Ya kusura bakma sorun benden kaynaklı. Kusura bakma, bazen kurulması gereken kext dosyaları gözümden kaçıyor. DSDT dosyası oluşturduktan sonra sıfırdan kurulum yaparız.
 
support.apple.com/kb/DL1676 bu siteden indirmiştim.

Hocam, 10.8.5 kurduysan Update yok diyor adam, sen halen burdan indirdim diyorsun. Ne kurdun bi onu söyle hele. iAtkos mu kurdun? Unibeast mi kurdun ne kurdun?
 
Benim hatam. Arkadaşa yardımcı olurken güncelleme yapmasını ben söylemiştim. Bir anlık dalgınlık. Arkadaş zaten 10.8.5 yüklemişti. Ben 10.8.2 yi yükledi zannettim. Yani sorun bundan kaynaklı....
 
Bahadır-Anıl kardeşim, makinene ram al virtualbox mac olarak kurulum yap... Tabiki yine beni dinlemeyeceksin. Hiç araştırmadan aynı labirentte dolanıp duruyorsun... Casper'e yükleme yapmak deveye hendek atlatmaktan zordur...
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı