Apple M1 Ultra Duyuruldu

Apple Ultra'da sonlandırır genellikle zaten, M.2 çıkarsa performansını düşünemiyorum dahi.
M1 için güzel bir şey olmuş, diğer versiyondan ne gibi değişiklikler var bilgisi olan söyleyebilir mi?
M1 Max'in iki katı olan 20 CPU çekirdeği ve 48/64 GPU çekirdeğine sahip M1 Ultra. Bu sayede çok daha güçlü.

Çok işlemcili sistemlerde yaşanan gecikmeden ve yazılım uyumsuzluğundan bağımsız olarak deneyim sunması çok ilgi çekici. M1 Max ilk tanıtıldığında iki çipi birleştiren bağlantı seçeneğine sahip olduğundan bahsedilmemiş, şimdi söylediler. Ayrıca kendini sürekli Apple ile kıyaslayan Intel'den gelecek cevabı heyecanla bekliyorum. :D

Sanırım en Full olan 4000 dolardan satışa çıkıyor. M1 Ultra bu şekilde olursa acaba M2 nasıl olacak herhalde M2 Air'i 999 dolardan satışa cikarmiyacaklar.

M1 Ultra'lı versiyonu kast etmemiştim. M1 Max'li Mac Studio 1999 dolar ki bence yurt dışı fiyatı gayet uygun. M1 Ultra'nın baz sürümü 3999 dolar, o ürün için yine yurt dışı fiyatı çok pahalı değil. Hem GPU hem CPU tarafında çok güçlü bir işlemci. M2'li Air'in kasası da değişeceği için 999 doları aşabilir belki ama çok fark olacağını sanmıyorum. Air modelin fiyatını düşük tutmak zorundalar.

Apple M1 Ultra

Apple, Peek Performance adlı etkinliğinde M1 ailesinin en son üyesi olan M1 Ultra çipsetini duyurdu. Bu yeni işlemci, iki M1 Max işlemciyi tek bir çipset olarak birleştiriyor. Apple M1 Ultra Özellikleri Apple, Ekim ayında M1 Pro ve M1 Max çipsetlerini piyasaya sürmüştü. Şimdi ise şirket 128 GB birleşik bellek sunan M1 Ultra işlemciyi piyasaya sürüyor. […]

Devamı: Apple M1 Ultra Duyuruldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Araba bile çalıştırır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı