Apple MacBook Air + AirPods yoksa MacBook Pro + Beats 3

Melorin_0102

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar konu şu ben universite için MacBook almak istiyorum. Şu anda pt ve Apple sitesinde eğitim indirimi var.
Sorum şu.
Macbok Air + eğitim için profesyonel paket + AirPods mu?
Yoksa macbok Pro + Beats solo 3 mü?
Buradan bakın
MacBook Pro'nun macbok Air'dan tek farkı touchbar ve fanı mı yoksa başka farkı var mı?
Eğitim için profesyonel paket alınır mı?
1800 TL civarı çünkü.
Bir de AirPods Pro mu daha iyi sesi var yoksa Beats solo mu?

Eğitim için profesyonel pakette neler var? Ben gerekli görmeyip MacBook Pro alırdım sanırım.
Beats de Apple'ın markası ve iyi işler çıkartıyorlar. Kulak üstü kulaklık mı istiyorsunuz kulak içi mi bunu düşünmek gerekiyor.

Ben olsam üniversite için isteniyorsa MacBook Air 16GB ile özelleştirir, yanına da AirPods Pro alırdım. MacBook Pro'nun aktif soğutma sı olması oluyor.

Eğitim için profesyonel pakette neler var? Ben gerekli görmeyip MacBook Pro alırdım sanırım.
Beats de Apple'ın markası ve iyi işler çıkartıyorlar. Kulak üstü kulaklık mı istiyorsunuz kulak içi mi bunu düşünmek gerekiyor.

Ben olsam üniversite için isteniyorsa MacBook Air 16 GB ile özelleştirir, yanına da AirPods Pro alırdım. MacBook Pro'nun aktif soğutma sı olması oluyor.

MacBook Pro'nun fan dışında bir farkı yok sanırsam. Tamam çok teşekkür ederim bidahaki eğitim indirimde iPad almayı düşünüyorum o sırada profesyonel paketide alırım iyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı