Doğu Eşrefoğlu Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 7 20 Ocak 2023 #11 Algoritmik dedi: Başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Logitech'in bluetooth mouseları güzeldir. Hem de alıcı derdiniz de olmaz.
Algoritmik dedi: Başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Logitech'in bluetooth mouseları güzeldir. Hem de alıcı derdiniz de olmaz.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.305 Çözümler 6 20 Ocak 2023 #12 LittleGamer dedi: logitech G305 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah 910-005283 Fiyatı - Trendyol logitech G G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Siyah Oyuncu Mouse - 910-005283 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Size bunu öneririm tabii bütçeniz yeterse. Gayet kaliteli kablosuz mouse. Tanınmış bir marka. Genişletmek için tıkla... Bütçe yetiyor hocam da bana Bluetooth'lu mouse lazım bu USB'li sanki. erme dedi: Deneme şansım oldu MacBook Pro ile. Kesinlikle alınır. Sadece sarj/deşarj süresi bile harika. Genişletmek için tıkla... Hocam olumlu yorum yapan tek sizsiniz. Şu an kullanıyor musunuz?
LittleGamer dedi: logitech G305 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah 910-005283 Fiyatı - Trendyol logitech G G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Siyah Oyuncu Mouse - 910-005283 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Size bunu öneririm tabii bütçeniz yeterse. Gayet kaliteli kablosuz mouse. Tanınmış bir marka. Genişletmek için tıkla... Bütçe yetiyor hocam da bana Bluetooth'lu mouse lazım bu USB'li sanki. erme dedi: Deneme şansım oldu MacBook Pro ile. Kesinlikle alınır. Sadece sarj/deşarj süresi bile harika. Genişletmek için tıkla... Hocam olumlu yorum yapan tek sizsiniz. Şu an kullanıyor musunuz?
LittleGamer Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 279 20 Ocak 2023 #13 Müco bey dedi: MacBook Pro'da bu tip giriş yok diye biliyorum hocam. Yanlış biliyorsam aydınlatın, linçlemeyin. Genişletmek için tıkla... Usb her pcde olması lazım?
Müco bey dedi: MacBook Pro'da bu tip giriş yok diye biliyorum hocam. Yanlış biliyorsam aydınlatın, linçlemeyin. Genişletmek için tıkla... Usb her pcde olması lazım?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.305 Çözümler 6 20 Ocak 2023 #14 Müco bey dedi: MacBook Pro'da bu tip giriş yok diye biliyorum hocam. Yanlış biliyorsam aydınlatın, linçlemeyin. Genişletmek için tıkla... Evet yok ben de belirttim zaten hocam bana direkt Bluetooth'lu olması lazım. Dönüştürücü vs ile uğraşamam.
Müco bey dedi: MacBook Pro'da bu tip giriş yok diye biliyorum hocam. Yanlış biliyorsam aydınlatın, linçlemeyin. Genişletmek için tıkla... Evet yok ben de belirttim zaten hocam bana direkt Bluetooth'lu olması lazım. Dönüştürücü vs ile uğraşamam.
GGokhan Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstriyel Tasarımcı 20 Ocak 2023 #15 Algoritmik dedi: Hocam sanki biraz kaba duruyor gibi daha nazik bir mouse önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Macbook'ta usb donglelı mouse önermem. Mx anywhere ürününe bakabilirsin. Mx master segmentinde daha küçük bir mouse. Bluetoothlu. Son düzenleme: 20 Ocak 2023
Algoritmik dedi: Hocam sanki biraz kaba duruyor gibi daha nazik bir mouse önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Macbook'ta usb donglelı mouse önermem. Mx anywhere ürününe bakabilirsin. Mx master segmentinde daha küçük bir mouse. Bluetoothlu.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.305 Çözümler 6 20 Ocak 2023 #16 LittleGamer dedi: USB her PC'de olması lazım? Genişletmek için tıkla... MacBook Pro kullanıcısıyım Type-C var bunlarda sadece.
LittleGamer dedi: USB her PC'de olması lazım? Genişletmek için tıkla... MacBook Pro kullanıcısıyım Type-C var bunlarda sadece.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 20 Ocak 2023 #17 Algoritmik dedi: Hocam olumlu yorum yapan tek sizsiniz. Şu an kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an kullanmıyorum. Önerilen G305 oyun odaklı bir fare, rakip olamaz magic mouse ile. MX Master ve benzeri ürünler de alternatif olabilir ama. Algoritmik dedi: MacBook Pro kullanıcısıyım Type-C var bunlarda sadece. Genişletmek için tıkla... 15, 20₺'lik bir dönüştürücü is görür type-A USB takmak için.
Algoritmik dedi: Hocam olumlu yorum yapan tek sizsiniz. Şu an kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an kullanmıyorum. Önerilen G305 oyun odaklı bir fare, rakip olamaz magic mouse ile. MX Master ve benzeri ürünler de alternatif olabilir ama. Algoritmik dedi: MacBook Pro kullanıcısıyım Type-C var bunlarda sadece. Genişletmek için tıkla... 15, 20₺'lik bir dönüştürücü is görür type-A USB takmak için.
LittleGamer Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 279 20 Ocak 2023 #18 Algoritmik dedi: Bütçe yetiyor hocam da bana Bluetooth'lu mouse lazım bu USB'li sanki. Hocam olumlu yorum yapan tek sizsiniz. Şu an kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Usb ile kablosuz bağlanıyor. Usb girişi varsa bence yeterli. Bluetoothlu mouselar var ama nadir
Algoritmik dedi: Bütçe yetiyor hocam da bana Bluetooth'lu mouse lazım bu USB'li sanki. Hocam olumlu yorum yapan tek sizsiniz. Şu an kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Usb ile kablosuz bağlanıyor. Usb girişi varsa bence yeterli. Bluetoothlu mouselar var ama nadir
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.778 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 20 Ocak 2023 #19 LittleGamer dedi: Usb her pcde olması lazım? Genişletmek için tıkla... TYPE-C Giriş var diye biliyorum hocam.
LittleGamer dedi: Usb her pcde olması lazım? Genişletmek için tıkla... TYPE-C Giriş var diye biliyorum hocam.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.305 Çözümler 6 20 Ocak 2023 #20 erme dedi: Şu an kullanmıyorum. Önerilen G305 oyun odaklı bir fare, rakip olamaz magic mouse ile. MX Master ve benzeri ürünler de alternatif olabilir ama. Genişletmek için tıkla... Hocam TR'den almayacağım bir arkadaşım yurt dışından gelirken getirecek. Almışken en iyisi olsun istiyorum sizce magic mouse mu yoksa MX Master mı? erme dedi: Şu an kullanmıyorum. Önerilen G305 oyun odaklı bir fare, rakip olamaz magic mouse ile. MX Master ve benzeri ürünler de alternatif olabilir ama. 15, 20₺'lik bir dönüştürücü is görür type-A USB takmak için. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef çok iş görmüyor kaliteli bir dönüştürücü almak gerekiyor ben de bununla uğraşamam direkt Bluetooth'lu lazım.
erme dedi: Şu an kullanmıyorum. Önerilen G305 oyun odaklı bir fare, rakip olamaz magic mouse ile. MX Master ve benzeri ürünler de alternatif olabilir ama. Genişletmek için tıkla... Hocam TR'den almayacağım bir arkadaşım yurt dışından gelirken getirecek. Almışken en iyisi olsun istiyorum sizce magic mouse mu yoksa MX Master mı? erme dedi: Şu an kullanmıyorum. Önerilen G305 oyun odaklı bir fare, rakip olamaz magic mouse ile. MX Master ve benzeri ürünler de alternatif olabilir ama. 15, 20₺'lik bir dönüştürücü is görür type-A USB takmak için. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef çok iş görmüyor kaliteli bir dönüştürücü almak gerekiyor ben de bununla uğraşamam direkt Bluetooth'lu lazım.