Doğu Eşrefoğlu
Hectopat
Logitech'in bluetooth mouseları güzeldir. Hem de alıcı derdiniz de olmaz.Başka öneriniz var mı?
Logitech'in bluetooth mouseları güzeldir. Hem de alıcı derdiniz de olmaz.Başka öneriniz var mı?
Size bunu öneririm tabii bütçeniz yeterse. Gayet kaliteli kablosuz mouse. Tanınmış bir marka.![]()
logitech G305 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah 910-005283 Fiyatı - Trendyol
logitech G G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Siyah Oyuncu Mouse - 910-005283 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam olumlu yorum yapan tek sizsiniz. Şu an kullanıyor musunuz?Deneme şansım oldu MacBook Pro ile. Kesinlikle alınır. Sadece sarj/deşarj süresi bile harika.
Usb her pcde olması lazım?MacBook Pro'da bu tip giriş yok diye biliyorum hocam.
Yanlış biliyorsam aydınlatın, linçlemeyin.
MacBook Pro'da bu tip giriş yok diye biliyorum hocam.
Yanlış biliyorsam aydınlatın, linçlemeyin.
Macbook'ta usb donglelı mouse önermem. Mx anywhere ürününe bakabilirsin. Mx master segmentinde daha küçük bir mouse. Bluetoothlu.Hocam sanki biraz kaba duruyor gibi daha nazik bir mouse önerebilir misiniz?
USB her PC'de olması lazım?
Hocam olumlu yorum yapan tek sizsiniz. Şu an kullanıyor musunuz?
MacBook Pro kullanıcısıyım Type-C var bunlarda sadece.
Usb ile kablosuz bağlanıyor. Usb girişi varsa bence yeterli. Bluetoothlu mouselar var ama nadirBütçe yetiyor hocam da bana Bluetooth'lu mouse lazım bu USB'li sanki.
Hocam olumlu yorum yapan tek sizsiniz. Şu an kullanıyor musunuz?
TYPE-C Giriş var diye biliyorum hocam.Usb her pcde olması lazım?
Şu an kullanmıyorum.
Önerilen G305 oyun odaklı bir fare, rakip olamaz magic mouse ile.
MX Master ve benzeri ürünler de alternatif olabilir ama.
Şu an kullanmıyorum.
Önerilen G305 oyun odaklı bir fare, rakip olamaz magic mouse ile.
MX Master ve benzeri ürünler de alternatif olabilir ama.
15, 20₺'lik bir dönüştürücü is görür type-A USB takmak için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.