Doğu Eşrefoğlu Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 7 20 Ocak 2023 #31 Algoritmik dedi: Hocam bu durum ayarlanmıyor mu? şu dakikadan sonra uyku moduna al gibisinden. 2-3 saniye bir şey değil de sürekli kesilmesi rahatsız eder beni. Genişletmek için tıkla... Maalesef mouseun kendi entegresi bunu yaptığından ayar söz konusu değil. Ama Logitech mouselarda durum nasıl bilmiyorum. Klavyesinde bu sorun yok.
Algoritmik dedi: Hocam bu durum ayarlanmıyor mu? şu dakikadan sonra uyku moduna al gibisinden. 2-3 saniye bir şey değil de sürekli kesilmesi rahatsız eder beni. Genişletmek için tıkla... Maalesef mouseun kendi entegresi bunu yaptığından ayar söz konusu değil. Ama Logitech mouselarda durum nasıl bilmiyorum. Klavyesinde bu sorun yok.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.305 Çözümler 6 20 Ocak 2023 #32 Doğu Eşrefoğlu dedi: Maalesef farenin kendi entegresi bunu yaptığından ayar söz konusu değil. Ama Logitech mouselarda durum nasıl bilmiyorum. Klavyesinde bu sorun yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Zaten yurt dışından gelirken bir arkadaşıma aldıracağım yoksa 2K falan bir fareye veremem . Tekrardan teşekkür ederim.
Doğu Eşrefoğlu dedi: Maalesef farenin kendi entegresi bunu yaptığından ayar söz konusu değil. Ama Logitech mouselarda durum nasıl bilmiyorum. Klavyesinde bu sorun yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Zaten yurt dışından gelirken bir arkadaşıma aldıracağım yoksa 2K falan bir fareye veremem . Tekrardan teşekkür ederim.