Apple Music'e girilemiyor

jaiden

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Spotify'dan Apple Music gecmeye calisiyorum ama cok playlistim falan var diye tunemymusic kullanayim dedim. Apple ID giris yapmaya calisiyorum girilmiyor. iOS 12 ustu bir cihazdan falan ya da accounts.apple.com sitesinden girin diyor oradan girdim bu sefer beyaz bir ekran cikti hiçbir şey cıkmadı. Neyse eve geldim PC'den gireyim dedim simdi denedim yine olmadi Apple Music sitesinden direkt giris yapayim dedim oraya giriyor ama Apple Music uygulamasina girmiyor.accounts.apple.com sitesinden giris yapin diyor. Ozetle tunemymusic kullanamiyorum ve PC'de Apple Music uygulamasini kullanamiyorum. Bir de accounts.apple.com sitesinden de giris yapamiyorum. Ne yapmam lazim? Apple urunum yok isterseniz SS de atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple gene Appleliğini yapıyor anlaşılan Apple sistemi 3. parti uygulamalar izin vermiyor kolay kolay vermez.

Apple gene appleliğini yapıyor anlaşılan Apple sistemi 3. parti uygulamalar izin vermiyor kolay kolay vermez.

Ya bir tek tunemymusic olsa iyi. Direkt Apple sitesine giremiyorum nedense. Email, sifre, telefon numarasi falan girdikten sonra beyaz bir ekranda kalıyor degismiyor bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı