Apple "Office" programlarını kullanıyor musunuz?

Makaleler
19
Microsoft Word > pages.
Microsoft Excel > numbers.
PowerPoint > keynote.
Eğer Mac, iPhone veya iPad kullanıyorsanız bu uygulamaların tamamını ücretsiz kullanabilirsiniz. Windows cihazlarda da icloud.com üzerinden ücretsiz kullanılabiliyor tıpkı Microsoft Word gibi ama kısıtlı özellik yok sanırım. Yani en azından bir iPhone iPad veya Mac kullanıyorsanız uygulamayı indirip yaptıklarınızı kaydedip sonra diğer cihazlaradan düzenleyebiliyorsunuz. Çoğu uygulamasının çok eksiği yok özellikle çok fazla keynote kullancısı sunumların Pp'den daha güzel olduğunu söylüyor. Siz hiç kullandınız mı?
Uygulamaların genel adı "iWork"
1748197701438.png

Onlyoffice kullanıyorum şahsen. Çok başarılı bulmadım özellikle Pages'i. Ama Apple'ın sloganını bilirsiniz: "Think different"

Apple'ın yaptığı bir programa, cihaza veya işletim sistemine alışmak için efor sarfetmeniz gerekir. Ben bu eforu sarfetmeyi sevmiyorum genel olarak.

Apple Works'ü en son muhtelif Apple yazılımlarının olduğu bir kutunun içinde görmüştüm. Açıp bu neymiş yaw diye bakmak dışında hiç birini kullanmadım. Bence de MS yapıyor bu sporu.

Evet, CSV ve Excel modifiye etmek icin Pages'i bolca kullaniyorum. Ama sirket icinde uzun yillardir Google Suite kullaniyoruz.

Gozume carpan en buyuk artisi Apple'in ofis toollarinin her dosya tipini gayet basarili acabilmesi, ilgili alanda. Biraz hantal calisiyor. Linux ortamda word dokumani editlemek ve acmak iskence olabiliyordu; sacma sapan kaymalar ya da font hatalari sebebiyle Mac'te hic yasamadim bu sorunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı