Apple Onarım Reddetme

backlife

Hectopat
Katılım
15 Eylül 2019
Mesajlar
837
Makaleler
1
Çözümler
1
Cihazımı servise görseldeki sorunlar nedeniyle göndermiştim. Artı (troy) servis şöyle bir not düşmüş,
servis raporu: yetkili servis sağlayıcısı olarak yaptığımız dış görsel incelemeler ve ön tanılama araçlarına göre bulgular kulaklık takılınca bazen algılamama sorunu, ekranda ölü piksel ve kamera video çekimde olağan dışı ses şikayetidir. Bu bulgular ve cihazda yetkisiz müdahale olup olmadığı ancak Apple onarım merkezi tarafından doğrulanabilir. Cihaz Apple onarım merkezine gönderim sağlanacaktır.
Apple'ın kıdemli departmanından bir hanımefendi bugün benimle iletişime geçti.

Servise değişim talebiyle göndermişsiniz ancak onarım yapma ihtimalleri de var dedi. Daha önce yaşadığım olumsuz servis deneyimlerini anlattım. "Telefonumun serviste çizilmesi (Trabzon ESC), touch IDM'in serviste bozulması (Eskişehir zentech), ekranın tam oturtulmamış olması (Eskişehir zentech), telefonumun birebir değiştirilecekken Apple onarım merkezi ile kıdemli departman arasındaki iletişim kopukluğu yüzünden tamir edilmesi" gibi sorunlar. Müşteri memnuniyeti için cihazın incelenerek değişim talebimin değerlendirilmesini istedim. Onarım yapılacak olursa cihazımı geri istemeyi düşünüyorum. Böyle bir hakkım var mı?
 

Dosya Ekleri

  • 1.PNG
    1.PNG
    11 KB · Görüntüleme: 239
Bırakın onarımı yapılsın işte. Eğer güzel bir konuşma yaparsanız müşteri memnuniyeti kapsamında değişim sağlanabilir. Ece hanım ile mi görüştünüz?
 
@Ziya Tolga işim gücüm yok onunla uğraşıyorum evet 😀.Çektiğin videolarda arkada cırr diye ses olsa, ekranında ölü piksel olsa, batarya performansın berbat olsa, şarj almamaya başlasa ya alın bunu tamir edin der misin? Dürüst cevabını bekliyorum. Ayrıca daha önce olumsuz yaşanmışlıklar kıdemli departman uğraşmasına rağmen düzelmemişti, her şeyin raporu var. İster misin paylaşayım?
@MoonDrag Tubanur Hanım ile görüştüm, sorunlarımı sonuna kadar dinledi ve artı servise mail atarak cihazı apple onarım merkezine yönlendirdi. Zaten artı servis önemli üç hatayı kabul etmiş. Sonucu merakla bekliyorum...
 
@Ziya Tolga işim gücüm yok onunla uğraşıyorum evet 😀.Çektiğin videolarda arkada cırr diye ses olsa, ekranında ölü piksel olsa, batarya performansın berbat olsa, şarj almamaya başlasa ya alın bunu tamir edin der misin? Dürüst cevabını bekliyorum. Ayrıca daha önce olumsuz yaşanmışlıklar kıdemli departman uğraşmasına rağmen düzelmemişti, her şeyin raporu var. İster misin paylaşayım?
@MoonDrag tubanur hanım ile görüştüm, sorunlarımı sonuna kadar dinledi ve artı servise mail atarak cihazı Apple onarım merkezine yönlendirdi. Zaten artı servis önemli üç hatayı kabul etmiş. Sonucu merakla bekliyorum...

Sanmıyorum o kadar sorun ile uğraşacaklarını. Ayrıca işin içine kıdemli bir insan girince daha özenli oluyorlar. Çok büyük ihtimal değişim olur diye düşünüyorum.
 
Çektiğin videolarda arkada cırr diye ses olsa, ekranında ölü piksel olsa, batarya performansın berbat olsa, şarj almamaya başlasa ya alın bunu tamir edin der misin?

Eğer cihaz yeni ise, ayıplı mal olarak geçiyor diye biliyorum. Ama cihaz aylardır kullanılıyorsa bu durum size ait. Bu sorunların hepsinin bir anda olması biraz garip açıkçası.
 
@SaviorAngel™ onarım görmesi ya da swap olması benim için fark etmez açıkçası Apple'ın destek ekibi sağ olsun elma sevdamdan vazgeçirdiler, telefonum görsel olarak sıfır kondisyona sahip ancak swap cihaza kullanılmış cihazdan daha az fiyat veriyorlar maalesef.
@rubarovan21 teşekkürler bilgi için.
Şöyle ki ekranda 6-7 aydır ölü pixel var ve şarj entegresindeki sorun bu şarj alamama raddesine gelmediği için telefonsuz kalmak istemedim. 14 aylık bir cihaz sonuçta kullanıma bağlı bu kadar sorun olabileceğini düşünmüyorum. 5 yıldır iPhone kullanıyorum ilk kez böyle oldu. Neyse kısacası 3. kez olumsuz destek deneyimi yaşadığım için cihazımı bir an önce elimden çıkararak farklı marka cihazları deneyeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı