Selam, aklıma takılan bir soru var ben şu an yurt dışında yaşıyorum Apple One aile aboneliği almak istiyorum ama ailem Türkiye'de yaşıyor ve Apple One hizmeti resmî olarak Türkiye'de kullanıma sunulmadı ben Apple One aboneliği satın alsam ailem Türkiye'de kullanabilir mi? Acaba, bilen arkadaşlar ya da benzeri bir şekilde kullananlar varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Ek olarak halihazırda kullandığımız Apple Music aile aboneliği var yurt dışında yaşamama rağmen Türkiye'de başlattığım için Türk lirası ile ödeme yapıyorum bu aboneliğimi de iptal etmek zorundayım.
Apple One kullanmak isteyen ya da benzeri bir durum yaşayanlar için konuyu güncelleyeyim, dün Apple One aile paketi için 1 aylık deneme sürümünü başlattım, bu sabah Türkiye'de yaşayan ve aktif olarak Apple Music kullanan ailem Apple Music ki kullanamadıklarını söylediler abonelik iptal edilmiş gibi gösteriyordu Apple Music ayarlarında yurt dışından bir ülkeyi seçince sorun çözülmüş oldu artık onlarda kullanabiliyor.
Apple One kullanmak isteyen ya da benzeri bir durum yaşayanlar için konuyu güncelleyeyim, dün Apple One aile paketi için 1 aylık deneme sürümünü başlattım, bu sabah Türkiye'de yaşayan ve aktif olarak Apple Music kullanan ailem Apple Music ki kullanamadıklarını söylediler abonelik iptal edilmiş gibi gösteriyordu Apple Music ayarlarında yurt dışından bir ülkeyi seçince sorun çözülmüş oldu artık onlarda kullanabiliyor.
Son düzenleme: