Apple Pencil'ın "tak tak" ses çıkarması nasıl düzeltilir?

myhtai

Hectopat
Daha fazla  
iPad 10. nesili Apple Pencil USB-C ile kullanıyorum ancak tak tak sesi rahatsız etmeye başladı. Satıp Samsung'a geçmek mantıklı mı sizce? Samsung'un S Pen kalemini de denedim çok daha rahat geldi. Apple Pencil'in ses çıkarma sorunu ve kalın ucu rahatsız edici.

Samsung'a geçilmese bile tak tak sesinden kurtulmak için tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tak tak sesini tarif eder misiniz ne yapınca oluyor?
Hocam kalemle ekrana her dokunduğunuzda, her yazı yazmaya çalıştığınızda ekrandan tak tak ses geliyor yani youtube'a gidip apple pencil sound test yazabilirsiniz veya sesi daha temiz duymak için asmr videoları var bi bakın anlarsınız tak tak sesini

Kauçuk uçlardan almayı deneyebilirsiniz.
Plastik uçlardan var alabilirsiniz.
Kaleme veya ekrana herhangi bir zararı olacak mıdır bunların peki

Hocam kalemle ekrana her dokunduğunuzda, her yazı yazmaya çalıştığınızda ekrandan tak tak ses geliyor yani youtube'a gidip apple pencil sound test yazabilirsiniz veya sesi daha temiz duymak için asmr videoları var bi bakın anlarsınız tak tak sesini

Kaleme veya ekrana herhangi bir zararı olacak mıdır bunların peki
Sanmıyorum olacağını, plastik çünkü sadece.. Kalemin ucuna küçük pamuk koymayı deneyin.

iPad 10. nesili Apple Pencil USB-C ile kullanıyorum ancak tak tak sesi rahatsız etmeye başladı. Satıp Samsung'a geçmek mantıklı mı sizce? Samsung'un S Pen kalemini de denedim çok daha rahat geldi. Apple Pencil'in ses çıkarma sorunu ve kalın ucu rahatsız edici.

Samsung'a geçilmese bile tak tak sesinden kurtulmak için tavsiyeniz var mı?
Hocam merhaba yardımınız lazım.Mühendislik için iPad ve kalemini almayı planlıyorum genelde kütüphanede çalışıyorum. Soruları vs. üzerinde çözmeyi planlıyordum. Yavaş ve sürtünmeli şekilde yazılsa dahi mi ses çıkartıyor? Nasıl çözdünüz sorunu?

Hocam merhaba yardımınız lazım.Mühendislik için iPad ve kalemini almayı planlıyorum genelde kütüphanede çalışıyorum. Soruları vs. üzerinde çözmeyi planlıyordum. Yavaş ve sürtünmeli şekilde yazılsa dahi mi ses çıkartıyor? Nasıl çözdünüz sorunu?
Hocam merhabalar. iPad 10. Nesil ve Apple Pencil USB-C kullanıyorum ben. Diğer iPad modellerinde belki ekran sebebiyle daha farklıdır ancak benim kullandığım modellerde, -diğer arkadaşlarımın da birçoğunun modellerinde- maalesef kalemlerimiz ekrana tak tak ses çıkartıyor. Kütüphanede dalınca çok gürültü çıkarabiliyorum. İnsanlar pek rahatsız olmaz ama 1-2 kere daldığımda yazıp çizerken uyarılmışlığım oldu. Ha kulaklığınız varsa imkanı yok duymazsınız. Çevrenizdekiler de duymaz kulaklıkları varsa ancak tak tak sese gelemem, çevremden kimsenin rahatsız olmasını istemem, 7/24 kütüphanede olan birisiyim diyorsanız Samsung almanızı öneririm. Yanında kalemle satıldığı için daha ekonomik olacağı da yönündeyim. Dediğim gibi ekrana her kalemi yazmak için değdirdiğinizde o tık sesinin geleceğini bilesiniz.

Kalemin hemen hemen nasıl ses çıkardığını anlamak isterseniz tabii ki gidip denemenizi öneririm ama bu tarz videolar da yardımcı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olaraktan şunları da söyleyeyim:
1) Apple Pencil'in ses çıkrama problemi alacağınız modelde ne kadar olur bilmiyorum, ekranlar değiştikçe çıkan ses azalabilir.
2) Bu tarz problemlerin belli ekran koruyucuları veya kalem uçları tarafından önlenebildiğini gördüm ancak ekrana zarar verdiği de söyleniyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı