Apple servisinin imzalı kağıt istemesi normal mi?

ozzyco

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. 4 yıldır iphone 7 kullanıyorum ve ilk sahibiyim telefonumu daha önce hiç servise veya tamire götürmüş değilim ancak son 5-6 aydır batarya yetmemeye başladı işim dolayısıyla çok fazla telefon görüşmesi yapıyorum ve dwg dosyası açan programlar kullanıyorum.

Malum fiyatlardan dolayı yeni telefon almaktansa bataryasını değiştiririm güncelleme almayana kadar devam ederim düşüncesindeydim. Yan sanayi bataryalara güvenemediğim için ve saçma sapan yorumlar olduğu için parası neyse verip orijinal batarya ile değiştirmek için Mall of İstanbul Gürgençler servisine gittim.
Servisteki arkadaşa verdim telefonu inceledi baktı çevirdi etti uzun kullanımdan kaynaklı ekranın etrafında hafif kararma olduğunu söyledi fakat ne kadar dikkatli bakarsam bakayım ben bir şey göremedim açıkçası. Neyse fazla uzatmayayım görevli arkadaş bataryayı değiştiririz ama sizden imzalı kağıt almamız gerekiyor dedi. Nedenini sorduğumda değişim sırasında oluşabilecek her türlü ekran sorununu kabul etmeniz gerekiyor dedi.

Ekran kırılabilir, çatlayabilir, komple kararabilir hiç bir sorumluluk almayız dediler. Hatta geçen gün bataryasını değiştiren birinin ertesi gün ekranının karardığını söylediler. Anlam veremedim bu dediklerine ve değişim yapmadan servisten çıktım. Bu olanlar normal mi? Bütün apple yetkili servisleri imzalı kağıt istiyor mu? Daha önce telefonumu hiç servise vermediğim için bilemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Gürgençler kadar berbat Apple servisi görmedim, bana Gürgençler daha yakın olmasına rağmen işim olduğunda Zorlu Apple'a gidiyorum. 1-2 saat içerisinde randevu ile gidildiğinde bataryayı değiştirip veriyorlar.

Hocam mantık belli adam zarar verebilecek bir yöntem deneyecek belli ki haliyle etkilenirse elinizde patlar telefon önerim eğer değiştiremeyecekseniz başka şubeye gidin napacakları belli olmaz gittiğiniz yerin.

Teşekkür ederim cevaplar için. Zorlu center a gideyim o zaman. Ayrıca ekran probleminin neyden kaynaklandığını sorunca bataryanın telefonla bütünleşik olduğunu ve işlem yapıldığında bu sebepten ötürü ekrana zarar gelebileceğini söyledi ordaki arkadaş.

Arkadaşlar merhaba. Dün Zorlu Apple store da işlemi yaptırdım. 1 saat içinde telefonun bataryasını değiştirdiler ve teslim ettiler. Şimdilik bir sıkıntı yok bakalım kullandıkça neler olacak bakacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı