Apple sitesinden alışveriş yapmak

Kloox

Hectopat
Hepsiburada'da iPhone 11 9300 TL iken Apple'in orijinal sitesinde 8450 TL. Ayrıca Apple üzerinden satın alırsam teslimat süresi 3-4 hafta sürecek ama asıl derdim eğer telefon üzerinde bir sorun yaşarsam Apple ile iletişime geçerken sıkıntı yaşar mıyım? Arada 850 TL'lik bir fark var ve ucuz diye Apple'dan alıp mağdur olmak istemem.

Hepsiburada'da iPhone 11 9300 TL iken Apple'in orijinal sitesinde 8450 TL. Ayrıca Apple üzerinden satın alırsam teslimat süresi 3-4 hafta sürecek ama asıl derdim eğer telefon üzerinde bir sorun yaşarsam Apple ile iletişime geçerken sıkıntı yaşar mıyım? Arada 850 TL'lik bir fark var ve ucuz diye Apple'dan alıp mağdur olmak istemem.
Apple'dan alıp mağdur olmazsınız. Tam tersi daha iyi destek alacağınızı düşünüyorum.

Apple'dan alirsan gecersin herhalde.

Eğer istanbuldaysanız direkt olarak fiziksel mağazadan alabilirsiniz. Ayrıca Apple veya başka bir yerden aldığınıza bakmaksınız Apple servis desteği veriyor. Kendi sitesinden alınca artı olarak bir hizmet daha sunuyordu ama emim değilim.

Eğer istanbuldaysanız direkt olarak fiziksel mağazadan alabilirsiniz. Ayrıca Apple veya başka bir yerden aldığınıza bakmaksınız Apple servis desteği veriyor. Kendi sitesinden alınca artı olarak bir hizmet daha sunuyordu ama emim değilim.
Site üzerinden parayı ödesem ve bir kaç gün içinde İstanbul'a gidip alma seçeneğim var mı?

Mağaza fiyatları aynı ise internetten hiç uğraşmayıp direk fiziksel olarak alabilirim.
Fiyatlar aynıdır lakin stokta olmadığı için elden de satın alamazsınız.
Ben aynısını 4 5 gün önce Iphone 13 için yaşadım. Meret hiçbir yerde stokta kalmamıştı sadece telefoncularda vardı. Onlar da 13.000₺ gibi uçuk fiyat istiyorlardı. Ben de güç bela bir tane telefoncuda kutusu açılmış 15 günlük bir tane buldum kavga dövüş 12.500e aldım.
Apple'ın sitesinden de alabilirdim ama telefon bir ay sonra kargolanacaktı. Beklemek istemedim. Benden bir gün sonra kuzenime Apple'ın sitesi üzerinden sipariş verdik şimdi heyecanla bekliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı