Apple sitesinden alışveriş yapmak

Fiyatlar aynıdır lakin stokta olmadığı için elden de satın alamazsınız.
Ben aynısını 4 5 gün önce Iphone 13 için yaşadım. Meret hiçbir yerde stokta kalmamıştı sadece telefoncularda vardı. Onlar da 13.000₺ gibi uçuk fiyat istiyorlardı. Ben de güç bela bir tane telefoncuda kutusu açılmış 15 günlük bir tane buldum kavga dövüş 12.500e aldım.
Apple'ın sitesinden de alabilirdim ama telefon bir ay sonra kargolanacaktı. Beklemek istemedim. Benden bir gün sonra kuzenime Apple'ın sitesi üzerinden sipariş verdik şimdi heyecanla bekliyor.
Mağazada stok olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?

Direkt mağazaya uğrayıp sorabilirsiniz. Ya da telefonla arayabilirsiniz.
Eğer aceleniz yoksa Apple'ın sitesinden kredi kartıyla siparişinizi verip bekleyin derim.
Yarın mağazaları arayıp stok olup olmadığını soracağım. 1 ay beklemek için biraz uzun bir süre gibi geldi. Ardından varsa gidip alacağım.

Apple sitesi 8500 TL'ye satarken kıytırık satıcılar hangi akla hizmet bu telefonları 1000 lira fazlaya satabiliyor anlamıyorum. Tamam serbest piyasa ama malın üreticisi tarafından belirlenmiş fiyat var yani.

Hepsiburada'da iPhone 11 9300 TL iken Apple'in orijinal sitesinde 8450 TL. Ayrıca Apple üzerinden satın alırsam teslimat süresi 3-4 hafta sürecek ama asıl derdim eğer telefon üzerinde bir sorun yaşarsam Apple ile iletişime geçerken sıkıntı yaşar mıyım? Arada 850 TL'lik bir fark var ve ucuz diye Apple'dan alıp mağdur olmak istemem.

Hocam applen orijinal sitesinden alıp mağdur olmak mı? :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı