Ceyhun9771
Centipat
10 numara.AppStore'deb aldığım beata kulaklık için 14 gün kullanma hakkı tanıtlardı memnun olmazsan iade edebiliyodum ben de memnun kalmayıp iade etmistim
10 numara.AppStore'deb aldığım beata kulaklık için 14 gün kullanma hakkı tanıtlardı memnun olmazsan iade edebiliyodum ben de memnun kalmayıp iade etmistim
Appstore'deb aldığım beata kulaklık için 14 gün kullanma hakkı tanıtlardı memnun olmazsan iade edebiliyordum ben de memnun kalmayıp iade etmistim.
Kartla ödeme yaptıysan odemeyi yapmalari icin 14 gün hukuki haklari var diye biliyorum nakit vererek aldiysan parani direkt alirsinİade işlemleri nasıl devam etti? Para iadesini nasıl aldınız, kaç gün sürdü vs.
Ben 7000TL nakit 2300TL 2 farklı kart ile ödedim.Kartla ödeme yaptıysan odemeyi yapmalari icin 14 gün hukuki haklari var diye biliyorum nakit vererek aldiysan parani direkt alirsin
Onu bilmiyorum ama muhtemelen nakiti nakit haliyle kartla olanı karttan geri iade ederler sen yine de telefondan ara sor ogrenBen 7000TL nakit 2300TL 2 farklı kart ile ödedim.
Onu bilmiyorum ama muhtemelen nakiti nakit haliyle kartla olanı karttan iade ederler sen yine de telefondan ara sor ogren.
2300 ü nakit diye okumuşum o zaman dediğim gibi iade yapılır herhalde bir şey degismezBen 7000TL nakit 2300TL 2 farklı kart ile ödedim.
EvetTeşekkür ederim. Sizde kulaklığınızı elden almıştınız değil mi?
Teşekkür ederim tekrardan. Umarım bir sıkıntı çıkmaz.2300 ü nakit diye okumuşum o zaman dediğim gibi iade yapılır herhalde bir şey degismez
Evet
Apple Store'dan aldığım Beats kulaklık için 14 gün kullanma hakkı tanıyorlardi memnun olmazsan iade edebiliyordum ben de memnun kalmayıp iade etmistim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.