Hocam arkadaşım Apple kullanıcısı ben aldım 20W şarj adaptörü sende al indirimde diye attı aldım bende bakmadan.
Salatalık gelirse yemeyin bu arada.
Hocam arkadaşım Apple kullanıcısı ben aldım 20W şarj adaptörü sende al indirimde diye attı aldım bende bakmadan.
Banka kartınızı veya kredi kartınızı kullanıma kapatıp değiştirmenizi dahi öneririm, TC'nizi de almışlar kart bilgileri de bunlarda ohoo adamların elinde daha ne olsun ki her şey var, giden o para olsun fazlasını kaybetmeyin önlem alın.hocam bu arada tc kimlik numaramı da aldılar
Hocam aman zaten kötü dolandırılmış şimdi iyice kendine gelemeyecek arkadaş, daha fazla bir şey kaybetmeden bankaya ulaşsın kartı kapatıp yeni kart alsın.Almadılar siz verdiniz.
Banka kartınızı veya kredi kartınızı kullanıma kapatıp değiştirmenizi dahi öneririm, T.C.'nizi de almışlar kart bilgileri de bunlarda ohoo adamların elinde daha ne olsun ki her şey var, giden o para olsun fazlasını kaybetmeyin önlem alın.
haklısınızAlmadılar siz verdiniz.
Haklısınız
Salatalık ve kargo parasında karttan çekecekler herhalde.
Hocam fazla dalga geçmeyin başınıza gelmesin![]()
Haklısınız.
Geldi zaten zamanında tablet istemiştim 2 bin civarı patates gelmişti.
370 TL hocamGeldi zaten zamanında tablet istemiştim 2 bin civarı patates gelmişti.
Hocam ödediğiniz miktarı merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.