Apple Vision nasıl?

aktifmoda

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
MG Manager
Arkadaşlar Apple Vision yorumlarını çok merak ediyorum. Kullanan deneyimleyen var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde merak ettiğim bir konu, o kadar para verip sıkıntı yaşar mıyız veya pişman olurmuyuz. Kullanan birileri deneyimlerini paylaşırsa harika olur.

Arkadaşlar Apple Vision yorumlarını çok merak ediyorum. Kullanan deneyimleyen var mi?
Hocam kullanmadım ama daha çok profesyonel alanda , işte kullanılmak için üretilmiş bir cihaz gibi. Fiyatıda sırf apple diye çok uçuk. Onun yerine ben meta quest tercih ederdim.

Kağıt üzerinde iyi gibi duruyor ama bu teknoloji henüz günlük hayata girebilecek kadar yaygın değil, uzun süre deneyimleyenlerin midesini bulandırdığı ve yüzünde yanıklar olduğu gibi haberler okumuştum.

Arkadaşlar Apple vision yorumlarını çok merak ediyorum. Kullanan deneyimleyen var mi?

Birkaç gün deneyimleme fırsatım oldu. Apple kalitesi fazlasıyla belirgin fakat fiyatını hakedecek bir ürün değil. Marka namlı ve bilinen bir marka olduğu için aşırı pahalı. Ürüne alışmak lazım bir de. İlk defa deneyimleyecek insanların midesini bulandırabilir. Ne de olsa sanal bir dünyadasın. Parası olan birinin alması gerekli kısaca. Maddi durumu gerçekten iyi olan birisi almalı. İnsanlar Apple ekmek yapsa 3000 TL ekmeğe fiyat deseler alacaklar genelde kitle bu. Bu kitle düzelse zaten inecek fiyatları ama yapacak bir şey yok. Ürün gerçekten kaliteli düzgün bir ürün. Yeni bir kategori çıkarmak istediler bunu başardılar evet ama bu kadar paraya değecek bir ürün değil şahsi düşüncem. Maddi durumu iyi olan insanlar için iyi bir ürün pişman etmez yarı yolda bırakmaz. Quest 3 varken bunun aşırı bir şekilde talep görüp tercih edileceğini düşünmüyorum.

Protatip bir ürün sakın almayın. Çıkmadan önce çalışanlarından biri isim vermeden tim cook'un başlığın hazır olmamasına rağmen çıkartmak için mühendisleri zorladığını söylüyordu ve aynen çalışanın dediği şekilde hazır olmadan çıktı. Şu anda daha ucuzu yolda. Ne kadar daha ucuz olur bilmiyorum ama en fazla 2000 dolar olucakmış diye söylentiler dolaşıyor.

Güzel cihaz, fiyatını hak edecek kadar değil. Quest 3 neredeyse benzeri bir performans sunuyor, hemde 6-7'de birine. 3500 dolar* bu tarz bir ürün için astronomik derecede pahalı.

*: Kendi sitesinde başlangıç fiyatı 256 Gblık modeli bu fiyatta.

Quest 3S almayı tercih ederim. 128 Gb modeli 300-350 dolar arası.

Tamamen boş bir cihaz fazla abartılıyor bütçe azsa 3S fazlaysa 3 almak daha memnun eder hem birçok oyun dönersiniz. Apple visionda o kadar geniş uygulama bandı yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı