Apple Watch 10 alınır mı?

Flying Koala

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3070-1660
12400f-3500x
Arkadaşlar merhaba. Babam için 19300'e Watch 10 46mm spor kordon m/l almayı planlıyorum. Fakat 1 ay sonra sanırım Watch 11 çıkacak. Sizce fiyatta fazla değişiklik olur mu? Ya da beklemeye değer mi? Teşekkür ederim.

Beklemeye değmez Apple Watch'lar birbirinin hep aynı, çıkış öncesi indirimden yararlanabilirsiniz. İlla emin olamıyorsanız, o indirim de çok önemli değilse sizin için o zaman bekleyip yeni özellikleri görüp almak da bir seçenek elbette ama fiyatlar da güncellenebiliyor.

19300 lira edecek bir ürün değil, kullanıcısı olarak söylüyorum. Zaten zaman zaman 16-17 bine düştüğü oluyor. Yerinizde olsam 11'i bekler, fiyatına göre onu değerlendirirdim.

Hocam hediyenin acelesi yok fakat fiyat olarak eğer Watch 11 ön siparişlerinde büyük ekranlı modelleri 22-26 civarında olacaksa Watch 10 tercih edeceğim. Evet belki Watch 10 gibi onunda zamanla fiyatı düşebilir ama aylarca beklemek istemiyorum. Sadece 1ay sonra 20binli fiyatlara Watch 11 alınacaksa bekleyebilirim tabii beklediğime ne kadar değer orasıda ayrı konu ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı