Apple Watch ile günlük hayatta ne yapıyorsunuz?

Yazın her gün 12-15 km yol yürüdüm ve 15 kilo verdim demek ki o zaman Watch'ım olsaymış çok verimli olurmuş.

Vizelerde saat kolumda hiç kimse fark da etmiyor ama hiç denemedim Watch ile. Sen yaptıysan nasıl yaptın faydalı oldu mu?

Hocam ben lise sonum. Sağ olsun hocam sıramın üstüne oturmasaydı Almanca'dan çok rahat kopya çekebilecektim. Saat kadranı olarak yapınca yukarıda saat yazdığı için hiç belli olmuyor rahatlıkla kopya çekilebiliyor. Şu an kadranda benten in saatinin simgesi var canım sıkıldıkça saati açıp elimle kapatıyorum sanırım tertemiz kafayı yedim.

Dosya Ekleri

• 11F81B68-705D-4C14-B103-9E3455DE1353.png
    11F81B68-705D-4C14-B103-9E3455DE1353.png
    157,4 KB · Görüntüleme: 175
Hocam ben lise sonum. Sağ olsun hocam sıramın üstüne oturmasaydı Almanca'dan çok rahat kopya çekebilecektim. Saat kadranı olarak yapınca yukarıda saat yazdığı için hiç belli olmuyor rahatlıkla kopya çekilebiliyor. Şu an kadranda benten in saatinin simgesi var canım sıkıldıkça saati açıp elimle kapatıyorum sanırım tertemiz kafayı yedim.
Çok mantıklı aslında. Ben not falan alıyorsun sanmıştım meğer direkt ekran resmi yapmışsın. Ben de anca hes kodumu kadran yapayım 😁.

Çok mantıklı aslında. Ben not falan alıyorsun sanmıştım meğer direkt ekran resmi yapmışsın. Ben de anca HES kodumu kadran yapayım 😁.

Hocam bir ara HES kodumu da kadran olarak yapmıştım ama aşırı becerikli kişiler kodu okutamadığı için geri düzelttim 😁.

Yazın her gün 12-15 km yol yürüdüm ve 15 kilo verdim demek ki o zaman Watch'ım olsaymış çok verimli olurmuş.

Vizelerde saat kolumda hiç kimse fark da etmiyor ama hiç denemedim Watch ile. Sen yaptıysan nasıl yaptın faydalı oldu mu?

Aynen saatte halkalar kapandıkça motivasyon bildirimleri ödüller vs geliyor üstelik müzik geçişi kalori yakımı ve kalp atışıda büyük bir artı.

Usta notlar okunabiliyor mu? Lütfen bir not koyup fotoğraf paylaşmanız mümkün mü? Bende almayı düşünüyorum.

Usta notlar okunabiliyor mu? Lütfen bir not koyup fotoğraf paylaşmanız mümkün mü? Bende almayı düşünüyorum.

Hocam koskoca notlar gözükmüyor. Bazı derslerde sadece önemli konuları veya aklınızda tutamadığınız tarihler, kelimeler gibi şeylere bakabilirsin mesela tarihte ki savaş yıllarına bakabilirsin veya edebiyatta ki yazarlara. Kadran yaparak sadece kısa notlara bakılabiliyor. Şu an saat kapalı şarja koymuştum eğer unutmazsam yarın koyayım.
Eğer uzun notlara bakmak istersen telefondan notun resmini çekip favorilere ekleyerek bakabilirsin. Favorilere ekleyince yazılar biraz küçük oluyor ama okunabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı