Apple Watch iPhone'a bağlı olmasına rağmen Watch uygulamasında bağlanılmıyor

Wastedkey

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2021
Mesajlar
61
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bir Apple Watch SE modeline sahibim. Apple Watch telefonuma bağlı rehber falan hepsi duruyor fakat uygulamada telefonumu değiştirdiğim için gözükmüyor. Ne yapabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de sık sık bu tarz birçok problem yaşıyorum, elden çıkartsam mı diye düşünmüyor değilim, sahip olan arkadaşlarım da yaşıyor, ben 5. nesil kullanıyorum SE kullanan arkadaşım benden daha çok şikayetçi belki SE daha problemli de olabilir.
 
Telefondan Apple Watch uygulamasını bulun ve oradan eşleşmeyi kaldıra tıklayın. Saat sıfırlanacak ve tekrar eşleşme yapmanızı isteyecek.
Yani ben yanlış anlattım galiba Apple Watch Telefona bağlı fakat uygulamada gözükmüyor. Uygulamada normal apple watcha sahip olmayan birisi gibi seçenekler çıkıyor karşıma
 
Yani ben yanlış anlattım galiba Apple Watch telefona bağlı fakat uygulamada gözükmüyor. Uygulamada normal Apple watcha sahip olmayan birisi gibi seçenekler çıkıyor karşıma.

Telefona bağlı kelimesinden öyle anlıyorum hocam. Saati başka bir telefonda kullanan oldu mu? Başka bir cihazla eşleme yaptınız mı yani .
 

Geri
Yukarı