Apple Watch replika saatler alınır mı?

TacsizKralTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde Mi Band 5 var orijinal. 1 senedir kullanıyorum artık sıkmaya başladı yeni bir şeylere geçmek istiyorum. Satıp üzerine ekleyerek bir şeyler almak istiyorum sizce bu tür ürünler alınır mı? 700-800 bantlarında en kalitelisi nedir eğer alınırsa eğer temizse 2. el de olabilir. Mi Band 7 düşünüyordum ama band 5'ten önemli bir farkı yok aradaki 400-500 TL'ye değecek kadar. Hazır almışken saat alayım dedim. 2 yıl falan götürür mü sizce? Ayrıca orijinaldeki gibi oyun oynanıyor mu bunlarda bazılarında oyun modu falan yazıyor da hiç oyun oynandığı bir videoya denk gelmedim. Kaliteli bir oyun deneyimi sunduğunu sanmıyorum ama sıkıldıkça en azından zaman geçirecek kalitede bir şey istiyorum. Onun yerine şunu al diyeceğiniz bir şey varsa ona da bakabilirim. Tercihim temiz 2.el daha kaliteli bir şey alabilmek açısından.

Merhaba, elimde Mi Band 5 var orijinal. 1 senedir kullanıyorum artık sıkmaya başladı yeni bir şeylere geçmek istiyorum. Satıp üzerine ekleyerek bir şeyler almak istiyorum sizce bu tür ürünler alınır mı? 700-800 bantlarında en kalitelisi nedir eğer alınırsa eğer temizse 2. el de olabilir. Mi Band 7 düşünüyordum ama band 5'ten önemli bir farkı yok aradaki 400-500 TL'ye değecek kadar. Hazır almışken saat alayım dedim. 2 yıl falan götürür mü sizce? Ayrıca orijinaldeki gibi oyun oynanıyor mu bunlarda bazılarında oyun modu falan yazıyor da hiç oyun oynandığı bir videoya denk gelmedim. Kaliteli bir oyun deneyimi sunduğunu sanmıyorum ama sıkıldıkça en azından zaman geçirecek kalitede bir şey istiyorum. Onun yerine şunu al diyeceğiniz bir şey varsa ona da bakabilirim. Tercihim temiz 2.el daha kaliteli bir şey alabilmek açısından.

Saatte aradığınız özellikler nedir mesela yardımcı olmaya çalışalım.

Ben hicbir markanin replika malinin alinmayacagini dusunuyorum. Sagliga zararli ve gercekten kotu duruyorlar.
Tipi falan iyi görünüyor gerçekten kaliteli replikalar. Benim asıl merak ettiğim kullanan kişilerin yorumları. Ne kadar idare eder vb. durumları merak ediyorum daha çok.

Saatte aradığınız özellikler nedir mesela yardımcı olmaya çalışalım.
Yani klasik akıllı saat gibi nabız çok çok önemli bir şey değil fakat hepsinde var bildiğim kadarıyla. Ölçüm işleri pek önemli değil olması zorunlu değil. GPS veya sim kart özelliği de aramıyorum. Kolda güzel durması lazım, mümkünse ufak tefekte olsa bir oyun olursa güzel olur. Görüntü kalitesi iyi olması lazım ve arayüzde donma yapmaması lazım. Telefonla bağlantı konusunda sorun yapmaması lazım saat üzerinde birisiyle konuşabilirsem iyi olur fakat zorunlu değil yine de bildirim göndermesi iyi olur. Wp-sms tarzı bildirimlerin sorunsuz gelmesi lazım ayrıca. Çok şey oldu sanırım ama detaylı olmuş oldu daha net bir sonuç çıkar inşallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı