Apple Watch SE hala alınır mı?

The Virtuoso

Hectopat
Merhaba,

Apple Watch SE'yi kafaya taktım. alınır mı diye sormak istiyorum. 2020 çıkışlı bir akıllı saat. Acaba şimdi alınırsa güncelliği ne durumda olur? Sizce gelecek Apple konferansında Watch SE 2 tanıtılır mı ve fiyatlarda bir değişiklik olur mu?

Görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende almayı düşünüyorum. Bence alıcaksan hemen al yoksa fiyatlar sürekli artıyor. Bana kalırsa Eylüle kadar 2020 SE en az 7.000 TL’ye kadar çıkabilir. 2022 SE kim bilir kaç para olacak.

Bende almayı düşünüyorum. Bence alıcaksan hemen al yoksa fiyatlar sürekli artıyor. Bana kalırsa Eylüle kadar 2020 SE en az 7.000 TL’ye kadar çıkabilir. 2022 SE kim bilir kaç para olacak.
Evet gerçekten öyle... Dolar 18'e dayandı daha da gidecek gibi. Ve bir süredir zam gelmedi Apple Watch'a. Yakın zamanda gelir diye düşünüyorum ben de. İnan hemen şimdi sipariş veresim var yani. Hepsiburada'da daha uygun fiyatlı olarak satılıyor Apple'ın kendi sitesine göre. Taksit seçenekleri de kötü değil.

Ben almanızı öneririm hem sık hem güzel aksesuarlar, tahminen iPhone Xs veya 11 serisiyle birlikte bırakırlar güncelleme almayı.

Ben almanızı öneririm hem sık hem güzel aksesuarlar, tahminen iPhone Xs veya 11 serisiyle birlikte bırakırlar güncelleme almayı.
Hali hazırda iPhone SE (3. Nesil) kullanıcısıyım. SE serisinden gitmek hoşuma gidiyor :)) Apple Watch SE de güzel saat. Sadece ne kadar daha desteklenir bilemedim. Gerçi Apple Watch 3 bile kullanılıyor hala çılgınlar gibi. SE hayli hayli gider herhalde en az bir 4-5 sene...

Aldım dostum. Nike beyaz sürümünü.

Son düzenleme:
@The Virtuoso İlk yorumlarınız nasıl acaba, hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Valla aldığımda cihaz açılmıyordu biraz endişelendim. :D Ama şarjı sıfırmış resmen. Şarja taktım. Eşleştirdim vesaire. Şimdi şarjda. Yani aldığımdan beri kullanamadım desem yeridir. Bi yarım saat taktım koluma sonra içime sinmedi yarım şarjda kalması, tekrar şarja taktım. Ama görünüş olarak vesaire, kalite. Ben bu saate yatırım gözüyle bakıyorum şahsen.

@Moneymoon @SkyLord06TR

Saati güzelce ayarladım. Bütün ayarları kullanımıma göre yaptım. Ana ekranı, uygulama yerleşimi vesaire. Yakın zamanda saatime özel Kestirmeler de ayarlamak istiyorum. Çok kullanışlı kesinlikle. Telefonla entegresi muhteşem. Telefonu da yeni aldım zaten telefonum da iPhone SE. SE ekosistemi kuruyorum sanki 🤣

Telefonla konuşma olayını çok sevdim. Saatin hoparlörü cidden çok iyi.

Kadran özelleştirmeleri 10/10.

İyi ki Nike Beyaz almışım. Çok şık duruyor.

Son düzenleme:
@The Virtuoso
Güle güle kullanın memnun olduğunuza sevindim, ilk çıkan Apple Watch'ı kullanan ben için darısı kendime diyeyim 🤣.
Ha bir de gidip telefoncudan ekran jelatini taktırdım saate. Atar mı atmaz mı bilmiyorum ya da suya karşı nasıl tepki verir bilmiyorum ama bu da güzel oldu. Uyurken takıyorum çünkü ben. Daha önce de mi band 6 kullanıyordum uyku takibi yapıyorum. Uyurken duvara sürtebilir. Bu riski almak istemedim 🤣

Aldım dostum. Nike beyaz sürümünü.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan iyi yapmışsın 😃

Bende alacağım ama Amazon’da fiyat birkaç gündür düşüşte daha düşer mi diye bekliyorum. Yarın öbür gün sipariş veririm diye düşünüyorum. Darısı benim başıma 😀

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı