Apple Watch SE2 alınır mı?

esfurkan26

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, iPhone 11 kullanıyorum yakın zamanda saat almak istiyorum. SE2 düşünüyorum, tavsiye eder misiniz? SE2 alsam çok mu eksik olur? Watch 9 ile kullanım ve özellik açısından fark var ise 9 mu alayım? Almışken kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba, iPhone 11 kullanıyorum yakın zamanda saat almak istiyorum. SE2 düşünüyorum, tavsiye eder misiniz? SE2 alsam çok mu eksik olur? Watch 9 ile kullanım ve özellik açısından fark var ise 9 mu alayım? Almışken kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım?
Çerçeveler bir tık kalın. SE 2 yerine ikinci el series 7 alın. Bütçe yetiyorsa 9da olabilir.

Batarya kullanım süresinden sebep mantıklı değil.
Sevgililer gününde hem anneme, hem kız arkadaşıma aldım. İlk alındığı günden beri kullanım süresi 12-13 saati geçmiyor.
Diğer Apple Watch modellerinde böyle bir durumun söz konusu olmadığını görmüştüm. En azından 2 gün yetecek bir şarj süresi verse daha mantıklı olurdu.
2018 yılında aldığım Samsung Galaxy Watch hâla 1 hafta gidiyor.

Öncelikle teşekkür ederim hocam kararsız kaldım vallahi şu an.
Ben kendim SE2 kullandım yaklaşık bir ay önce Series 7'e geçtim. Ben ekrandan dolayı geçtim. SE2 evet iyi güzel ancak bir yerden sonra yaptığınız kadranlar vesaire SE2'nin kalın çerçeveleri yüzünden tam güzel durmuyor. Gerek görsel gerek özelliksel SE2 modelindense Series 7 ve üzeri modeller 8/9 tercih etmeniz daha iyi olacaktır.

Ben kendim SE2 kullandım yaklaşık bir ay önce series 7'e geçtim. Ben ekrandan dolayı geçtim. SE2 evet iyi güzel ancak bir yerden sonra yaptığınız kadranlar vesaire SE2'nin kalın çerçeveleri yüzünden tam güzel durmuyor. Gerek görsel gerek özelliksel SE2 modelindense series 7 ve üzeri modeller 8/9 tercih etmeniz daha iyi olacaktır.

https://amzn.eu/d/0hNm8mT9 hocam bunu karar verdim teşekkür ederim cevabınız için satıcı Amazon bir sorun olmaz sanırım.

Çerçeveler bir tık kalın. SE 2 yerine ikinci el series 7 alın. Bütçe yetiyorsa 9'da olabilir.

Series 9 alacağım hocam almışken artık iyisi olsun mantığı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı