Apple Watch series 10 alınır mı?

babapro6161

Decapat
Daha fazla  
3–4 gündür Apple Watch almaya niyetliyim; aklıma bir anda series 10 düştü. Fiyatı 18 bin lira civarında ama modelin tüm özelliklerine hâlâ tam hâkim değilim. iOS cihaz kullanıyorum ve aktif olarak spor yapıyorum. Saati kullananlar memnun mudur acaba? Alınır mı? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca biraz özelliklerinden bahsederseniz çok memnun olurum. Gündelik hayatta da okulda veya telefonu cebimden çıkarmak yerine saatten bildirimlere bakmak için kullanmayı düşünüyorum.

Belki on yıldır tüm Apple ürünlerini kullanıyorum sana şunu söyleyeyim Apple Watch 7'den itibaren hepsi aynı sadece küçük değişiklikler var işlemci gibi gerçi bu küçük bir değişiklik değil ama ondan da bahsedeceğim. Kasa tipi inceliği kalınlığı tasarımı tamamen bunlar ben mesela Always on Display yani her zaman açık ekran özelliği olmayan bir saat asla almam hele bu bir Apple Watch'a asla almam. Zaten bu özellik yanlışım yoksa Apple Watch 6 ile beraber geldi. Sonrasındakiler tamamen dediğim gibi birinin kazası daha ince birinin ekranı parlaklık nit değeri yüksek birinin işlemcisi yüksek ama şu an en düşük Apple Watch bile kasmıyor benim sana önerim bu kadar para vermek yerine ikinci el temiz bir Apple Watch 6 Apple Watch 7 alman. Ben 9 kullandım sonrasında ise 7'ye geçtim hiçbir fark hissetmedim gerçekten diyorum sana hiçbir farkı hissetmedim sadece parlaklığı dışında.

Belki on yıldır tüm Apple ürünlerini kullanıyorum sana şunu söyleyeyim Apple Watch 7'den itibaren hepsi aynı sadece küçük değişiklikler var işlemci gibi gerçi bu küçük bir değişiklik değil ama ondan da bahsedeceğim. Kasa tipi inceliği kalınlığı tasarımı tamamen bunlar ben mesela Always on Display yani her zaman açık ekran özelliği olmayan bir saat asla almam hele bu bir Apple Watch'a asla almam. Zaten bu özellik yanlışım yoksa Apple Watch 6 ile beraber geldi. Sonrasındakiler tamamen dediğim gibi birinin kazası daha ince birinin ekranı parlaklık nit değeri yüksek birinin işlemcisi yüksek ama şu an en düşük Apple Watch bile kasmıyor benim sana önerim bu kadar para vermek yerine ikinci el temiz bir Apple Watch 6 Apple Watch 7 alman. Ben 9 kullandım sonrasında ise 7'ye geçtim hiçbir fark hissetmedim gerçekten diyorum sana hiçbir farkı hissetmedim sadece parlaklığı dışında.

Hocam peki genel olarak baktığımızda Apple Watch alınır mı?

Hocam peki genel olarak baktığımızda Apple Watch alınır mı?

Başka Apple cihazların varsa kesinlikle al Apple ekosistemi çok iyi. Eğer diğer cihazların androidse sana önerim benim de sipariş ettiğim Samsung Galaxy Watch 7 kesinlikle verdiğin paraya değer çok fiyat performans bir ürün. Bütçeni söylersen daha iyi önerilerde yapabilirim ama bence akıllı saat için fazla para vermeye gerek yok. Tabii senin kararın.

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Eğer Apple cihazların varsa mesela iPhone varsa kesinlikle ve kesinlikle Apple Watch alıyorsun arkana bile bakma. Samsung Watch'lar IPhone'a bağlanmıyor Apple Watch'lar da Samsung cihazlara bağlanmıyor öyle düşün yani.
Apple Watch alınır, rahat komplikle bir sistem tasarımı zaten ikonik ergonomisi yüksek benim Apple Watch 7 ben hep %100 parlaklıkta kullanıyorum aldığım günden beri %1 bile düşürmememe rağmen şu an pil sağlığım da %85 olmasına rağmen 20 saat çok çok rahat götürüyor.
Eğer daha özgün daha kompakt bir cihaz arıyorsan asla Apple Watch 10 alma. 9 al. 9 çok çok iyidir parlaklık değeri nit değeri 10 ile aynı + kompaktlığı ve tasarımı da aynı şekilde 10 ile birebir aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı