Apple Watch Series 9 için ekran koruyucu önerisi

Montyxss

Centipat
Selam, güncel olarak Apple Watch Series 9 45mm sahibiyim. Şu an da kullandığım kılıf güzel fakat kenarları soyulacak gibi hissediyorum plastiğin üstüne mat kaplama yapılmış, ayrıca saati çok kaba gösteriyor. Kılıfın içine toz kaçtığı için geçen çıkarttım ve kendisinin kılıfsız çok daha güzel durduğunu gördüm.

45mm Apple Watch sahibi olup memnun olan arkadaşlar linkini paylaşırsa sevinirim.

Not: Sadece ekran koruyucusu olsun istiyorum, kenarına gerek yok.

Kılıf ve ekran koruyucu kullanmak aşırı saçma. Bir tank'ı streç film ile sardığınızı düşünün. Öyle. Bir şey sizin yaptığınız. Saat zaten safir kristal cam'a sahip. 10. Kattan atmak veya bıçakla bastırarak çizmek dışında ne yaparsanız yapın kırılmaz ve çizilmez.

Düzeltiyorum: Series 9 ekranı safir kristal değilmiş. Retina'ymış. Ama yine de kolay kolay çizilmez. Koruyucu kullanmanız saçma.

Kılıf ve ekran koruyucu kullanmak aşırı saçma. Bir tank'ı streç film ile sardığınızı düşünün. Öyle. Bir şey sizin yaptığınız. Saat zaten safir kristal cam'a sahip. 10. Kattan atmak veya bıçakla bastırarak çizmek dışında ne yaparsanız yapın kırılmaz ve çizilmez.

Düzeltiyorum: Series 9 ekranı safir kristal değilmiş. Retina'ymış. Ama yine de kolay kolay çizilmez. Koruyucu kullanmanız saçma.
Değil hocam, kullanmadığınız için bilmiyorsunuz sanırım. Paslanmaz çelik olan modelleri safir kristal cama sahip, benimki alüminyum olan model onunda ekranı ion-x teknolojisine sahip. Ki gayet çizilmesi kolay bir ekran. Deneyimle sabit. Gereksiz olsaydı niye açayım konuyu?

Değil hocam, kullanmadığınız için bilmiyorsunuz sanırım. Paslanmaz çelik olan modelleri safir kristal cama sahip, benimki alüminyum olan model onunda ekranı ion-x teknolojisine sahip. Ki gayet çizilmesi kolay bir ekran. Deneyimle sabit. Gereksiz olsaydı niye açayım konuyu?
Bir şey bulabildin mi brocum. Yoksa korumasız devam mı ediyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı