Koçluk alınır mı?

• Konuyu başlatan OCG24
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 85

OCG24

Centipat
Koçluk almayı düşünüyorum çünkü ne yapacağıma bilmiyorum, yani kısaca disiplinim yok. Bana şunu yap diyecek birisi lazım; işte hangi video izlemem lazım. O yüzden koçluk almaya yakınlaştım ama çoğu kişi alma kitaplara harca parayı YouTube izle gibi şeyler diyor, sizce koçluk alınır mı?

Ekonomik durumu çok iyi olan ve parasını harcamaktan korkmayan ailelerin çocuklarını kullanarak para kazmak için yapılmış bir iş koçluk ( kendi kanaatimce ) dolayısıyla çocuklara fayda vermeyecek fakat ailelerine iyi gözükecek ve dolayısıyla daha fazla para kazanmalarını sağlayacak şeyler yapan dolandırıcımsı bir iş koçluk. Zaten sınava çalışan ve hedefi olan birisi zamanla o hedefe nasıl ulaşacağını öğrenmeye başlıyor sınava çalışırken. Bu insanlarda bu yolda olan öğrencilerden para cukkalamak için ( yani ailelerinin parasını ) onlardan yan kesicilik yapıyor gibi bir şey.

Technopat sosyalde açılmış konuları okuyarak ve aklındaki soruları sorarak çok daha iyi verim alırsın. Kendi düzenini kendin oluştur, günü gününe otur ders çalış hepsi bu. Koç sana şunu yap bunu yap dediğinde yapmazsan/yaptığında verim alamazsan paran da boşa gider.

Zaten gördüğüm kadarıyla koçun yaptığı bir şey yok. Otur buna çalış, şu konudan soru geliyor şuna çalış falan diyecek. Bu bilgilerin hepsi internette var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı