lazykarma
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba elimde şu an SteelSeries Arctis Nova 5 var ama 2 gün önce sporda kafamdan düştü. Kulaklığın kafa bandındaki üst plastik kısmı kırıldı. Japon yapıştırıcısıyla yapıştırmayı denedim fakat tutmadı. Başka Japon yapıştırıcısı ile denedim yine olmadı. Her neyse mecburen yeni kulaklık almak zorunda kalıyorum. O fiyat bandında başka Bluetooth özellikli kulaklık öneriniz var mı?
Arctis Nova kullanıcısı olarak o kulaklıklardan almak isteyen arkadaşlara önerim şu; kulaklık gerçekten çok iyi ses kalitesi falan şarj konusunda da aynı tabii ki. Gerçekten 60 saat dayanıyor tek kötü yanı plastik kalitesi biraz kötü. Zaten aldıktan 1 2 ay sonrasında yan tarafları çiziliyor ve yaklaşık 30-40Cm'den düşmüştür o şekilde kırıldı.
Arctis Nova kullanıcısı olarak o kulaklıklardan almak isteyen arkadaşlara önerim şu; kulaklık gerçekten çok iyi ses kalitesi falan şarj konusunda da aynı tabii ki. Gerçekten 60 saat dayanıyor tek kötü yanı plastik kalitesi biraz kötü. Zaten aldıktan 1 2 ay sonrasında yan tarafları çiziliyor ve yaklaşık 30-40Cm'den düşmüştür o şekilde kırıldı.
Son düzenleyen: Moderatör: