SteelSeries Arctis Nova 5 yerine kulaklık önerisi

lazykarma

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba elimde şu an SteelSeries Arctis Nova 5 var ama 2 gün önce sporda kafamdan düştü. Kulaklığın kafa bandındaki üst plastik kısmı kırıldı. Japon yapıştırıcısıyla yapıştırmayı denedim fakat tutmadı. Başka Japon yapıştırıcısı ile denedim yine olmadı. Her neyse mecburen yeni kulaklık almak zorunda kalıyorum. O fiyat bandında başka Bluetooth özellikli kulaklık öneriniz var mı?

Arctis Nova kullanıcısı olarak o kulaklıklardan almak isteyen arkadaşlara önerim şu; kulaklık gerçekten çok iyi ses kalitesi falan şarj konusunda da aynı tabii ki. Gerçekten 60 saat dayanıyor tek kötü yanı plastik kalitesi biraz kötü. Zaten aldıktan 1 2 ay sonrasında yan tarafları çiziliyor ve yaklaşık 30-40Cm'den düşmüştür o şekilde kırıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sporda kulak içi kullansanız daha iyi olur gibi. Çünkü diğer markalarda düşmelerde vs kırılabilir.

Ayrıca hafiflik ve rahatlık açısından da rahat edersiniz.

Arkadaşlar merhaba elimde şu an SteelSeries Arctis Nova 5 var ama 2 gün önce sporda kafamdan düştü. Kulaklığın kafa bandındaki üst plastik kısmı kırıldı. Japon yapıştırıcısıyla yapıştırmayı denedim fakat tutmadı. Başka Japon yapıştırıcısı ile denedim yine olmadı. Her neyse mecburen yeni kulaklık almak zorunda kalıyorum. O fiyat bandında başka Bluetooth özellikli kulaklık öneriniz var mı?

Arctis Nova kullanıcısı olarak o kulaklıklardan almak isteyen arkadaşlara önerim şu; kulaklık gerçekten çok iyi ses kalitesi falan şarj konusunda da aynı tabii ki. Gerçekten 60 saat dayanıyor tek kötü yanı plastik kalitesi biraz kötü. Zaten aldıktan 1 2 ay sonrasında yan tarafları çiziliyor ve yaklaşık 30-40Cm'den düşmüştür o şekilde kırıldı.
Sporda kulak içi kullan dostum, kulak üstü sabit spor yapmıyorsan iyi değil. Bütçen nedir?

keşke bi düzgünce okusaydın bütçeyi yazdım zaten

Sporda kulak içi kullansanız daha iyi olur gibi. Çünkü diğer markalarda düşmelerde vs kırılabilir.

Ayrıca hafiflik ve rahatlık açısından da rahat edersiniz.
kulak içi benim kulağımda oturmuyor düzgün jbl felan almayı düşünüyorum onlardada modellerde sürücü ve şarj farkı var diye biliyorum

@lazykarma

1763641032016.png

Herhangi bir miktar göremiyorum. Nova 5’in fiyatı sürekli değişiyor.

Ses kalitesi olarak iyi ancak mikrofon çok iyi değil geriye çekilebiliyor görünmüyor. Kumaş pedleri rahat.

Amazon'da bu fiyat üstüne sepette de 500 TL indirimi var.

Ancak kafandan düşürürsen muhtelemen bu da kırılır.

@lazykarma Kitap okumak ne alaka kardeşim? Bir gün 5000 lira bir diğer gün 6000 lira hangi paraya göre sana öneri yapayım? Naz yapıp trip atmak yerine miktar söyleseydin bu konu buraya uzamazdı.

Evet bugün aldım kulaklığı, HyperX Cloud 3s, Arctis Nova 5'e göre leş gibi kulaklık Nova 5'teki rahatlık bunda yok maalesef. Cloud3s arasında ve Nova5 arasında kalan arkadaşlar olursa Nova 5 alın derim direkt ama düşürmeyin, benim gibi mağdur olursunuz. Cloud3'te neleri beğenmediğimi soran olursa isteyene yazarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı