Apple Watch Series 9'da 2 ayda %1 pil sağlığı düşmesi normal mi?

Makaleler
12
Merhaba, Apple Watch Series 9 41mm kullanıyorum ve her gün düzenli olarak saat 23:00 veya 01:00'da şarj ederim. Saatten memnunum denilebilir ekranının çabuk çizilmesi dışında ama 2 ayda %1 pil sağlığı düşüşü normal mi? Annemin 4.5 aylık iPhone 15 Pro Max telefonu hala %100'de duruyor ve biliyorsunuz ki Apple Watch'lar telefonlara göre ne şarjda kullanılıyor, ne de kötü şekilde kullanılabiliyor. Şarj ederken 20W'lık Mcdodo şarj aletiyle şarj ediyorum ki telefonda da kullandığım şarj aleti bu.

Sizce normal mi?

IMG_2640.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Apple Watch series 9 41mm kullanıyorum ve her gün düzenli olarak saat 23:00 veya 01:00'da şarj ederim. Saatten memnunum denilebilir ekranının çabuk çizilmesi dışında ama 2 ayda %1 pil sağlığı düşüşü normal mi? Annemin 4.5 aylık iPhone 15 Pro Max telefonu hala %100'de duruyor ve biliyorsunuz ki Apple Watch'lar telefonlara göre ne şarjda kullanılıyor, ne de kötü şekilde kullanılabiliyor. Şarj ederken 20W'lık Mcdodo şarj aletiyle şarj ediyorum ki telefonda da kullandığım şarj aleti bu.

Sizce normal mi?

Eki Görüntüle 2233866

Hocam bu kadar takarsanız kafayı yersiniz bazen ayda 2 düşüp 4 ay hiç düşmediği oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı