Apple'dan Gece Zammı

Apple dün gece iPhone 6s ve 6s Plus'ı marketinden kaldırdı. Ardından iPhone 7'den itibarenki modellere zam uyguladı.

iPhone 7 Başlangıç Fiyatı: 4199>4999 TL
iPhone 7 Plus Başlangıç Fiyatı: 4999>6299 TL
iPhone 8 Başlangıç Fiyatı: 5199>6499 TL
iPhone 8 Plus Başlangıç Fiyatı: 5899>7499 TL

iPhone X ve yeni modeller Apple Store'da bulunmuyor. Lakin iPhone X'in 256 GB'lık versiyonunun 10.000 TL olması bekleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amerika ürünlerine ek vergi getirildiği için uygulandı diye biliyorum. Gece de değil aslında. Konferansta tanıtımlar bittikten sonra site güncellendi fiyatlar da o zaman değişmişti. Çok fena oldu ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple kendini şaşırmış diyeceğim ama alınan vergiler belli. Fakat fiyatlar böyleyken ABD'ye gidip alıp gelmek neredeyse daha ucuza gelecek.

iPhone 8 Plus: 4500₺(Tax free alacağız neredeysa 800₺)
Uçak bileti: 2800₺
1 Gece konaklama: 300₺

Total: 7600₺ (800₺ Civarı vergi iadesi alacaksınız.)

SE modelini unutmuşsunuz. Onu da kaldırdılar.
NOT: iPhone 7 modeli 549$'dan 449$'a düştüğü halde gelen bir zam bu. 3.000 TL'ye çok diyip aldığım iPhone 7 5000 TL olmuş. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.

SE modelini unutmuşsunuz. Onu da kaldırdılar.
NOT: iPhone 7 modeli 549$'dan 449$'a düştüğü halde gelen bir zam bu. 3.000 TL'ye çok diyip aldığım iPhone 7 5000 TL olmuş. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.
Millet anlam veremediğim şekilde seviniyor. Hadi elindeki telefonun 2.el piyasası yükseldi diyelim. Bu telefon hiç mi bozulmayacak, hiç mi yenisini almayacaksın. Elindeki telefonu satsan yeni telefonu 2-3 kat fiyata tekrar almak zorunda kalıyosun. Çıkışı olmayan bir yoldayız valla. Gördükce üzülüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…