2023 GSS Zammı Açıklandı

sshyzhe

Hectopat
Katılım
13 Kasım 2020
Mesajlar
211
Çözümler
2
Yer
Çorlu
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Model
Son düzenleme:
Haziran ayında mezun oluyorum. Ben nasıl iş bulana kadar her ay 301₺ ödeyeceğim? Sosyal devletiz deniliyor ama ben hiç sosyal devlet anlayışı görmüyorum.
 
Olur dostum, sor.
"GR7 Northstar" ile yani GTA 5'teki temsilen "Dinghy" ile örn. Ben Istanbul Anadolu Yakasında ikamet ediyorum. Bostancı veya Caddebostan sahilyolları üzerinden botla Marmara Denizinden başlayıp sırasıyla Akdeniz İtalya'nın altından Malta adalarından falan ardından Atlantik Okyanusuna ulaşıp Portekiz kıyılarına yakın botu sürdükten sonra, son rota olan Manş denizine ulaştıktan sonra Alman kıyılarına botu bağlayıp kaçmayı başarabilir miyim? Sizce yöntemim mantıklı mı? Mantıksız mı? Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Uzun deniz yolculuğunu bitirene kadar. Deniz yolculuğu aşamasında herhangi bir sorun yaşama olasılıkları nelerdir? Son olarakta Almanya'ya giriş yaptığım andan itibaren beni neler bekler başarıyla göçmenlik bürosuna ulaşabilir miyim? Şimdiden düşüncelerinizi almak istiyorum.
 
Ne bekliyordunuz ki. Ülkenin heryerinde rüşvet, yolsuzluk, ne kadar aklınıza pis iş gelirse hepsi mevcut. Halkın parasını milyon dolarlar halinde vakıflara derneklere aktardılar, mülteciler bir yandan. Bu halk bu kafayla giderse daha 500'de olur 1000'de. Adam işsiz, 300 TL neyin parasını istiyorsun sen kardeşim. Adam hasta olur o zaman gider verir bu parayı. Haraç keser gibi alışmış bunlar. Şehir hastanesi yaptık diyorlar, yapan firmalar yap-işlet-devret mantığıyla SGK'dan garantörlük almışlar, kurumun içini boşaltıyorlar resmen. Bu AKP var ya, bu ülkenin başındaki en ama en büyük beladır.
 
Son düzenleme:
Ne bekliyordunuz ki. Ülkenin heryerinde rüşvet, yolsuzluk, ne kadar aklınıza pis iş gelirse hepsi mevcut. Halkın parasını milyon dolarlar halinde vakıflara derneklere aktardılar, mülteciler bir yandan. Bu halk bu kafayla giderse daha 500'de olur 1000'de.
Yani hocam haklısınız demek istediğiniz şekilde ülkemizde A'dan Z'ye her türlü pislik mevcut.
 

Geri
Yukarı