Apple'ın 2500 liraya mouse satmasının izahı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

WhatsTheMatter

Hectopat
Katılım
23 Şubat 2019
Mesajlar
611
Çözümler
1
Evet, bu mouse'u, 400 liralık bir Logitech mouse'tan ayıran özellik nedir ki 6 kat daha pahalıya satılıyor?

Ayrıca Apple niçin kullanıcı cihazı açamasın diye olağandışı vidalar kullanmış? Bu bilgisayarı satın aldıktan sonra bu bilgisayar BENİM olmayacaksa ne anladım o işten? Ve niye bu kadar az port var Macbooklarda? Kafamda deli sorular.
 
Magic fareleri bende beğenmiyorum ama normal fareden bayağı bir farklılar muadili yok. Az port olmasının nedeni bilgisayarın ince ve minimalist olması. Kullanım amacına göre model model port sayısı ve çeşidi artıyor.
 
Apple ürünlerinde sana dayatılanı kullanmak zorundasın. Geçmişte reklamlarıyla eleştirdikleri duruma düştüler. Projeksiyondaki diktatör oldular.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Öncelikle üzeri dokunmatik ve el harekatleri ile kısa yollar yapılabiliyor.
Magic Mouse ne kadar sevmesem de kalitesinden şüphe duymam. Tasarım olarak fiyasko bir ürün, asla ergonomik değil ve ne kadar hızlı şarj olursa olsun portun altta olması saçmalık. Ama yetenekleri ve logosu onu pahalı yapan şey.
 
Bir ürünün diğerlerinden daha çok satılması veya daha pahalıya satılması için daha iyi olması gerekmiyor. Marka yeterli.
 
Bu tarz başlıklar her ne kadar soru içerikli gözükse de, günün sonunda sevmeyenlerin toplanıp tepki gösterebilmesi için açılmış oluyor :) Apple lehine sarf edilen herhangi bir fikrin kabul görebileceğini sanmıyorum o yüzden.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı