@Uçankokoreç Dostum gerçekten var shadhasdhda. Eğer doğru anladıysam inanmıyorsun.Redmi 10 da bile var 90 hz.
@Uçankokoreç Dostum gerçekten var shadhasdhda. Eğer doğru anladıysam inanmıyorsun.Redmi 10 da bile var 90 hz.
60 Hz Android cihazlar Android'in en berbat segmentindeki cihazlar hocam, IPhone'un 60Hz koydugu cihazlar iyi oldugu icin ayni hissettirmemesi normal.
Dostum dediğim gibi FHD+60 Hz ile FHD 60 Hz farkı fazladır bu da Android vs iPhone farkını çıkartıyor.
Ben de ondan bahsediyorum hocam. iPhone cihazlardaki 60 Hz Android cihazlardaki 60 Hz gibi değil demelerinin asıl sebebi bu. Orada stabilite devreye giriyor.60 hz android cihazlar android'in en berbat segmentindeki cihazlar hocam, iphone'un 60hz koydugu cihazlar iyi oldugu icin ayni hissettirmemesi normal.
O konuda elbette oyle ama yakin fiyat bandindaki cihazlari karsilastirirsak Samsung ekran olarak cok daha kaliteli bence.Dostum dediğim gibi FHD+60 Hz ile FHD 60 Hz farkı fazladır bu da Android vs iPhone farkını çıkartıyor.
@Uçankokoreç dostum gerçekten var shadhasdhda. Eğer doğru anladıysam inanmıyorsun.
O konuda elbette oyle ama yakin fiyat bandindaki cihazlari karsilastirirsak Samsung ekran olarak cok daha kaliteli bence.
90 koysalar bile tadindan yenmez ama 60 valla kasiyor gibi ekran hocamHocam şöyle düşünün ben kesinlikle 60 Hz olmasını savunmuyorum tabii ki değişiklilik lazım ama 15 telefondada aynı panel yok sadece kalite değişiyor bu da IPhone'un işine geliyor yani 120Hz olayına geçmeleri an meselesi bile değil adamlar sadece kamera odaklı.
90 koysalar bile tadindan yenmez ama 60 vallahi kasiyor gibi ekran hocam![]()
Asil sorun da bu maalesef hocamiPhone bugün 144 Hz ekran getirirse en az 20 25k fiyat fazlalığı koyar emin ol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.