Apple'ın 60 Hz'de diretmesi

Hocam tabii ki de kalite farkı çok fazla demiyorum şimdi mat ekran kullanımıda mevcut iPhone telefonlarda iPhone tepki süresi daha az olduğu için gözle uçuk bir fark çıkıyor.

Hocam her yerde var böyle söyleyenler. iPhone'un 60Hz'i Android 120Hz'i ile aynı, iPhone'un 12MP kamerası Android'in 108MP kamerasından iyi çekiyor... Bırakın hocam bunları söylemeyi.

Yani iPhone kalite evet tabii ki 60 Hz yetersiz ama zaten böyle paneldeki bir telefon en az 20 30k ise 50 60k demek yani bundan sonra iPhone 16 da 144 Hz panel getirdik deseler en az 160 170k fiyat.
Belki kasa olarak bir tik kalite ama bende iphone kullaniyorum, acikcasi son zamanlarda s24 ultra gecme dusuncem bile var cunku artik o fiyat farklarini etmemeye basladi, Samsung son cikardigi amiral gemilerinde ios stabilligine yaklasti, ios'un stabilligi git gide dusuyor, android'in artiyor(Daha dogrusu Samsung'un telefonlarindaki android'in).

Hocam her yerde var böyle söyleyenler. iPhone'un 60Hz'i Android 120Hz'i ile aynı, iPhone'un 12MP kamerası Android'in 108MP kamerasından iyi çekiyor... Bırakın hocam bunları söylemeyi.
hocam monitörlerde nasıl İPS VA varsa bunlarda aynı mantık üzerinde yürüyebilirsiniz

Belki kasa olarak bir tik kalite ama bende iPhone kullanıyorum, açıkçası son zamanlarda S24 Ultra gecme dusuncem bile var cunku artik o fiyat farklarini etmemeye basladi, Samsung son cikardigi amiral gemilerinde iOS stabilligine yaklasti, IOS'un stabilligi gitgide dusuyor, Android'in artiyor.

Haklısınız iPhone son zamanlarda kullanıcı yorumlarını ciddiye almamaya başladı.

Hocam monitörlerde nasıl IPS VA varsa bunlarda aynı mantık üzerinde yürüyebilirsiniz

1723490520529.png

1723490614217.png

1723490680649.png

:D

A34 cihazımda bile 120 Hz varken veya POCO X3 NFC gibi bir telefonda bile 120Hz varken 30 40klık telefonlarda 60 Hz olması trajikomik bunun hiçbir açıklaması olamaz sadece daha üst modeli satması için koyulmuş bir tuzak.

A34 cihazımda bile 120 Hz varken veya POCO X3 NFC gibi bir telefonda bile 120Hz varken 30 40klık telefonlarda 60 Hz olması trajikomik bunun hiçbir açıklaması olamaz sadece daha üst modeli satması için koyulmuş bir tuzak.
Keşke sadece 30-40K'lik cihazlarda olsa hocam. Yaklaşık 60 binlik 15 Plus bile 60 Hz ile çıktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı