Apple'ın MacBook Air saçmalığı

Siz istediğiniz gibi alay etmeye devam edebilirsiniz veriler belli. Türkiye dışında inanın bana Apple'nin kaliteli bir cihaz olduğunu düşünen çok fazla bir ülke yok. Bahsettiğiniz şeylerin ne olduğunu çok iyi biliyorum ama siz Linux'un Unix'ten ilham alınarak yapıldığını biliyor musunuz acaba? Linux çekirdeği çok başarılıyken, araçlar konusunda eksik kalmıştı ve bu eksiği de GNU giderdi bu yüzden adı GNU/Linux. Dual boot konusuna gelirsek aynı diske 7 farklı Linux ve bir Windows kurmuştum sonuç gayet başarılıydı. Ayrıca telefon konusuna ne ara geldiniz güldürmeyin beni. iPhone 11 o fiyatıyla FHD ekrana bile sahip değil. Aynı fiyat bandındaki Android telefonlar iOS olanlardan bariz daha iyi.

Not: Dediklerimi çarpıtarak cahil olduğumu iddia etmeye devam edebilirsiniz. Gülüp geçiyorum açıkçası.

Aynen bende gülüp geçiyorum :) Yazımı güzünüzle okuduğunuzdan şüpheli olarak; Unix ailesinden olduğunu bahsettim. Dual boot olarak daha fazla sistemde eklenebilir hiç merak etmeyin siz :) Hackintosh, Linux, BSD, Windows 7 ve Windows 10 u beraber de kullandım. Aynı diske 8 işletim sistemi kurmak bir marifet değil ;) Yazımı hala gözünüzle okuduğunuzdan şüpheli olarak; alım gücünüzün düşük olması sizi Android'e iteklemiş. Yıllardır iPhone kullanıyor gibisiniz :) 2017 yılında iPhone 7 plus ile Xiaomi Mi6 aldım. Şuan mi6'nın pil durumu kötü, yavaşlık oranı iPhone göre çok fazla, açılış süresi kat kat daha fazla. Önemli olanın burada aynı fiyat bandının değil, markanın ve modelin önemidir. Yazımı hala okuysanız eğer -gözünüzle- aynı donanıma sahip cihazlarda -8250u onboard ekran kartlı cihazlarda- MacOS'un önde olduğunu, daha performanslı olduğunu söylüyorum. Macbook ürünleri ABD fiyatı gibi 1000 birim para olsaydı emin ol senin 2 maaşını verip alamayacağın bilgisayarı herkes alırdı. Coğrafyanın kader olduğundan bahsediyorum sen ne diyorsun :)

Durduk yere 15 dakikamı çaldın :) Cevap verme cüretinde dahi bulunmayacağım :) <3

Türkiye şartlarıyla Apple'ı eleştiremezsiniz. Eleştirecek bir kurum arıyorsanız bu sizin yerel yöneticileriniz olur ancak. Türk vergi politikası resmen rezalet. Bir Amerikan veya Avrupa'lı için o ürünler pek de bir para değil. Düşünsenize bir amerikana bir ürün sunacaksınız ve yarısı vergi olacak. Ülkeyi cehenneme çevirirler ilk seçimde de çakarlar tekmeyi.
Aynen bende gülüp geçiyorum :) Yazımı güzünüzle okuduğunuzdan şüpheli olarak; Unix ailesinden olduğunu bahsettim. Dual boot olarak daha fazla sistemde eklenebilir hiç merak etmeyin siz :) Hackintosh, Linux, BSD, Windows 7 ve Windows 10 u beraber de kullandım. Aynı diske 8 işletim sistemi kurmak bir marifet değil ;) Yazımı hala gözünüzle okuduğunuzdan şüpheli olarak; alım gücünüzün düşük olması sizi Android'e iteklemiş. Yıllardır iPhone kullanıyor gibisiniz :) 2017 yılında iPhone 7 plus ile Xiaomi Mi6 aldım. Şuan mi6'nın pil durumu kötü, yavaşlık oranı iPhone göre çok fazla, açılış süresi kat kat daha fazla. Önemli olanın burada aynı fiyat bandının değil, markanın ve modelin önemidir. Yazımı hala okuysanız eğer -gözünüzle- aynı donanıma sahip cihazlarda -8250u onboard ekran kartlı cihazlarda- MacOS'un önde olduğunu, daha performanslı olduğunu söylüyorum. Macbook ürünleri ABD fiyatı gibi 1000 birim para olsaydı emin ol senin 2 maaşını verip alamayacağın bilgisayarı herkes alırdı. Coğrafyanın kader olduğundan bahsediyorum sen ne diyorsun :)

Durduk yere 15 dakikamı çaldın :) Cevap verme cüretinde dahi bulunmayacağım :) <3
Alamadıkları cihazlar için düşmanlık güdüyorlar. Telefonda ve bilgisayarda toplama pc kafasıyla hareket edip "Ama ama Amcıroid 256 çıkolayt ram vaR. iPhonE 2gb moruq yhaa. Ebıl bizi sömürüyooorrr." diyen adamlar bunlar ciddiye alınacak tipler değiller.

temp3.jpg

Türkiye şartlarıyla Apple'ı eleştiremezsiniz.
Sen hangi ülkede yaşıyorsun? 🙂

Son düzenleme:
2.5K Retina(ki Retina ekran başka markalarda yok xd) benzer donanımlarda, Alüminyum kasanın verdiği hissiyat ve sağlamlığa sahip ve aynı şekilde yazılımsal anlamda sıkıntı olmayacak(Hackintosh kurdum donanımlarda uyumsuzluk olduğunda neler yaşadığımı biliyorum.) ve aynı şekilde Thunderbolt 3 destekli bir cihaz önerin de alalım hemen sayın Macbook eleştirmenleri.
Siz istediğiniz gibi alay etmeye devam edebilirsiniz veriler belli. Türkiye dışında inanın bana Apple'nin kaliteli bir cihaz olduğunu düşünen çok fazla bir ülke yok. Bahsettiğiniz şeylerin ne olduğunu çok iyi biliyorum ama siz Linux'un Unix'ten ilham alınarak yapıldığını biliyor musunuz acaba? Linux çekirdeği çok başarılıyken, araçlar konusunda eksik kalmıştı ve bu eksiği de GNU giderdi bu yüzden adı GNU/Linux. Dual boot konusuna gelirsek aynı diske 7 farklı Linux ve bir Windows kurmuştum sonuç gayet başarılıydı. Ayrıca telefon konusuna ne ara geldiniz güldürmeyin beni. iPhone 11 o fiyatıyla FHD ekrana bile sahip değil. Aynı fiyat bandındaki Android telefonlar iOS olanlardan bariz daha iyi.

Not: Dediklerimi çarpıtarak cahil olduğumu iddia etmeye devam edebilirsiniz. Gülüp geçiyorum açıkçası.
Komik, cidden komik. iPhone 11 FHD ekrana sahip olmadan kendi klasmanındaki telefonların ekranlarından daha iyi performans veriyor(S10 kullanıcısıyım). Bir kaç laptop değiştirdim. Şu an MacBook Pro'dan yazıyorum. Kalitesini kıyaslayacak bir cihaz bulamıyorum açıkçası.
Eki Görüntüle 543579

Sen hangi ülkede yaşıyorsun? 🙂
Hadi gel rakiplerine bakalım. Dell XPS serisi ve aynı şekilde Lenovo Thinkpad X1 Carbon serilerinin fiyatına bakarak Macbook kısmının pahalı olduğunu söyleyin. Hâlâ söylüyorsanız benim size diyecek çok bir şeyim yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı