Apple'ın sitesinden gelecek sipariş kaç günde teslim edilir?

Harika bilgiler vermişsin. Çok teşekkür ederiz. Tavsiyelerini dikkate alacağım

@ubeytdemir bir gelişme var mı? Benim hala gümrükleme devam ediyor vekaletname eksik vs. şeklinde bugun tam 1 ay oldu, bu hafta da gitti malesef.

@ubeytdemir bir gelişme var mı? Benim hala gümrükleme devam ediyor vekaletname eksik vs. şeklinde bugun tam 1 ay oldu, bu hafta da gitti maalesef.

Benimki de 10 gündür gümrükte hala hiçbir gelişme yok. Apple Türkiye belirttikleri tarihte teslim edeceklerini söylüyor. Vekaletname bekliyor falan bile yok bende

Apple türkiye teslim alıp tekrar kargoluyormuş kargodan bildirim gelmesini bekleyeceğiz malesef valla soğudum artık

Apple Türkiye teslim alıp tekrar kargoluyormuş kargodan bildirim gelmesini bekleyeceğiz maalesef vallahi soğudum artık

10 gün sonra benim ki de 1 ay olacak, senin durumuna bakacak olursak, benim ki de belirttikleri tarih olan 15'inde değil en geç tarih 15-19 arasında teslim olabilir. Gerçi nasıl bir sistemleri varsa bazıları erken çıkıyor. Sanki gümrük sürecinde biraz daha şeffaf olsalar daha iyi olabilir.

Evet ben de anlayamadım, asilbalaban bey ile aynı zamanda almışız biz daha cihazı elimize alamadık süreç baya garip ilerliyor. 12-19 şubat normal teslimat yani muhtemelen 12sini rahat bulacak, bu arada sizin teslim süresi daha geç olmasına rağmen benim cihazımdan daha önce gönderilmişti. Anladıgm kadarıyla sizlerin pro benim air olduğu için belki üretim bandıyla alakalı.

Eh son bir hafta artık bekleyeceğiz
Eh son bir hafta artık bekleyeceğiz

Aha! Durum değişti: Transitte

Son düzenleme:
Evet benim de değişti ups aradım teslim şubesine gönderilmiştir diyor sanırım gönderildi. Yarına gelir inşallah
Hadi gözümüz aydın Şimdi şubeyle görüştüm istanbul airporttan verilmiş olarak gözüküyormuş hafta sonu ups calısmıyormus en erken ptesi bakalım

Son düzenleme:
Size can alıcı soru geliyor App store harici crackli ve full uygulama yüklemek için site önerir misiniz

Size can alıcı soru geliyor App Store harici crackli ve Full uygulama yüklemek için site önerir misiniz?

Evet, İstanbul'dan ayrılmış gözüküyor, muhtemelen hafta başı teslim edilir. Cumartesi UPS yarım gün çalışıyor olması lazım. Ama cumartesi dağıtımında standart paketler öncelikli değil muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…